Jump to content

Piston ve Segman Takımı Arıyorum


efteni

Tavsiye Edilen Mesajlar

selam arkadaşlar.

düzceden levent ilter.

bende mazda 2006 model mazda 3 var. motor rektefe ediyorum. pistonlarda çizikler var bu yüzden değişmesi gerekiyo dedi ustam. ama piyasada piston ve segman takım bulamıyorum. servis bu parçalara 1700 lira fiyat veriyor. nasıl bulurum daha uygun fiyata. araba bir haftadır bekliyo sanayide.  yardımcı olursanın çok sevinirim. teşekkürler.

Edit : Başlık imla..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar dediğiniz yerleride aradım nerdeyse türkiyede aramadığım parçacı kalmadı. en son küçük çizikler olsada eski pistonlara segman attırıp tekrar kullanmaya karar verdim. yoksa servise 4 piston için 1600 lira veremem. bakalım sonuç ne olacak arabam bir haftadır parça parça bekliyo. çok sevdiğim mazda dan soğumaya başladım bu yüzden.  ama şimdi yeni araba alacak olsam ne alırım diye sorsalar yaşadığım parça ve fiyat sorununa rağmen yinede mazda:) mazda kullanmak büyük keyiffff.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla mazda da ısrarın için,bravo !

Demekki mazda 3 ün pistonlarının yan sanayii si yokmuş.orjinal hermarkada zaten pahalı,yapacak birşeyyok

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda herhalde burda mutlu ediyo. çabalayıp çabalayıp sonunda bulup seviniyorsunuz ya :) Ben de böyle oluyo şahsen :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kayseri ateş otomotiv 0532 252 62 69 yada 0506 940 71 62 mustafa sakitaş metin külte bi ara kargoyla gönderirler ellerinde yoksa bile ithalatçı sayesinde bulabiliyorlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar. dediğiniz yerlerede baktım ama yok aslında varda 1500-2000 lira arası. orjinal segman atıp kendi pistonları kullanacağız.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
×
×
  • Yeni Oluştur...