Jump to content

Bi-Xenon Mercek Montajı 323 (98-03)


Guest oguzhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Tebrik ederim güzel çalışmalar olmuş. Benim aracıma bi-xenon mercek hakkında ne yapılabilir. Veya uzun ayrı kısa ayrı mercek yapılabilir mi?

post-0-141695292979_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Angel halkalı olsun dersen bu çalışmanın aynısını yaparım.Daha yeni nesil ledler ile daha performanslı ışık ile güzel olur.

1.jpg

Ben kendi aracım için ilk önce bu çalışmayı düşünüyordum ama far tasarımını orjinal far modelini kullanmadan komple elde yapmayı düşündüğüm için uzun ve kısa hüzme olarak yapmayı düşünüyorum.O nedenle Sizin aracınızın farına tek Bi-xenon mercekten başka şansı yok sayılır.Bu orjinal far tasına yapılsada asla yakıştıramayız tipsiz olur.

Uzun kısa hüzmeli içine sıgacak bir far tası bulursam yaparım.Başkada çözüm yok.Sizin aracın ön cam kısmına dogru çok güzel gündüz farıda yapılır içi çok müsait görünüyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

iğrenç led yerleşimi olmuş.

Mercek gayet güzel görünüyor.Far junyan tipine benziyor ama emin değilim.Çift mercek takılmış görünüm fena degil siyah olmasıda iç görünümü saklamk için olabilir sanırım ama bilmiyorum.Renk tercihi yanlış parlak siyah olsa idi kesinlikle dah güzel dururdu.Mat siyah itici buluyorum.

2.resimdeki son derece basit kapak ile yapılmış.Kapak diye bişi yok gibi.Çıplak kalmış farın içi.Bunun daha güzeli rahatca yapılır.

Orjinal krom olarakta mercek için kapak takılır.Önemli olan çift hüzme tas bulunursa bu işlem son derece güzel olacaktır.Bu farın iç boyutlarına göre çift hüzme tas çok fazla araçta yok sayılır ama bulunmayacak hint kumaşıda değildir diye düşünüyorum.Mesela Astra farının iç tası uyar gibi sanki ama ellemek dokunmak lazım. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...