Jump to content

Mazda CX-5 Modifiye Çalışmamız


Hkn83
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

valla kusura bakmayin ama olmamis.

hic olmamis hemde.

olmuş veya olmamış demek pek mümkün değil. kişiye göre değişir, ancak adamlar fark yaratmış işte. başka birşey yapan yok...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Forumda başlık olarak, "CX-5 Modifiye Çalışmamız" başlığını görünce. Büyük bir heyecanla ve hevesle konuya tıkladım. Lakin heyecanım kursağımda kaldı desem yeridir. Aslında konu Mazda olunca, ister istemeden beklentilerim hep yüksek oluyor. Birde Mazda Movement'te yayınlanan modifiyeli CX-5'le filan aklıma gelince. Biraz beklentim yüksek oldu sanırım.

Yapılan emeğe saygım sonsuz. Bu konuda ellerinize ve emeğinize sağlık. Kesinlikle bu güne kadar böyle bir işe kalkışan olmadı. Ama böyle olacaksa da iyi ki kalkışmamış, demeden de kendimi alamayacağım. Mavi ve beyaz hiç uyum sağlamamış. Jantları kendi adıma felaket buldum. Zevkler ve renkler görecelidir. Beğenene de, yaptırana da saygı duyarım. Ama şahsi fikrim, olmamış, hem de hiç olmamış.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben şahsen iyi veya kötü demiyorum, ama arkadaşları medeni cesaretinden  ötürü kutlarım. Ben bu arabaya kıyamazdım. Ama siyah yerleri boyamak adına kafamda bir şey çaktı... hehee..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Beyaz yerine başka bir renk bence daha güzel olurdu.

Lakin yine de Tr de tektir sanırım, çabayida taktir ederim.

HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

            Öncelikle bayi'niz hayırlı uğurlu olsun bol kazanç dilerim.Burası insanların fikrini düşüncesini ifade etme özgürlüğü bulunan forumlardan biri.Buna dayanarak içimden geçenleri sizlerden esirgemiycem :) Bu aracı modifiye etmek kimin fikriydi bilmiyorum ama kusura bakmayın hadi modifiye etmeye kalkmakla hata edilmekle kalınmamış böylesine skandal bir hale getirilmiş.

            Siz yeni bir bayisiniz ve markanın en yeni üyesi ve en yeni vitrini konumundasınız.İnsanlar zaten markaya önyargılarını kıramamışken sizde insanların önyargılarını bu show room aracı adı altındaki araçla destekler konumdasınız.Mazda'nın sorunsuzluğunu yüksek mühendislik harikası olduğunu ve verdiği sürüş konforunu ve sürüş esnasında verdiği hazzı zaten herkes biliyor.

         

İnsanların mazdayı tercih etmelerinde en az bunlar kadar önemli olan bir diğer husus markanın tasarımları.Herkes bu tasarımlara bayılıyor mazdayı tercih etmelerinde yukarıda saydığım gerek sorunsuzluk gerek konfor dan ziyade tasarımlarınında bir o kadar etkisi var.

     

              Ben sizin yerinizde olsam bu aracı derhal orijinal haline çevirirdim.Bu mümkün değilse kimsenin kaza ile görmemesi adına aracı brandalardım..Bu arada ilerideki modifiye planlarınıza ışık tutmak amacı ile sizinle bir kaçtane modifiye edilmiş cx5 fotoları gönderiyorum.

           

eak1.jpg

1vnr.jpg

44st.jpg

k4y3.jpg

bdev.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

jantları beğendim, aynaları beğenmedim. Marşpiyel değiştirme şansı var mı bilmiyorum.  biraz farklı olsa daha alçak ,daha spor görünse çok güzel olurdu bence. Ön arkadaki beyaz kaplama yerine karbon yada çok zıt olmayan bir renk de daha iyi gösterirdi . Beyaz- Mavi çok zıt olmuş, dikkat dağıtıyor. Şahsen bütünlüğü severim . Güzel çalışma :) Başlığı görünce, bana "biz bulamıyoruz,millet modifye ediyor" dedirti :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi goz var mizan var renk var zevk var, fark yaratcaz diye arabayi maymun etmenin alemi yok, kimse kusura bakmasin, kral ciplak.

Bakmayız, tırt vader :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sarıya boyayıp taksi levhasını da taktın mı tamamdır.

Abi ben de aracımın marşpiyellerini pembeye, kaputunu maviye boyayım, jantları da mor takayım fark yaratayım? Yok en iyisi yaratmayım:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Açıkçası ben de pek beğenmedim. Beyaz jantları oldum olası sevmem, çok basit geliyor bana. Aracı çok ucuz, karizmasından uzak gösteriyor (benim fikrim tabi). Bronz falan daha çok yakışır gibi. Subaru misali.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Olumlu ve olumsuz katılımlarınız için teşekkür ederiz.Bizde daha iyisini yapmak isterdik tabiki ama Türkiyedeki şartlara göre bu kadar oluyor. Yinede herkese teşekkürler... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...