Jump to content

Temizlik Bakımından Sonra Rolanti Yükselmesi


clashasan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Herkese selam gectiğimiz hafta kelebek boğazına kadar olan plastik aksamları sökülüp temizledim bir haftadırrolanti seviyem biraz yukseldi 900 devirlere kadar geldi acaba bir yerden havamı aldırdilım yoksa hava alan yerleri kapandı yoksa farklı birşeyler mi var.

İnşallah birgun bende mazdadan anlayınca bende forumdakilere yardımcı olurum .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yapılan işlemin ne olduğunu ve nasıl davranıldığını bilemediğim için hatalı montaj ile alakalı bişey diyemeyecem, ama Oğuzhan haklı rölanti zaten 900 olmalı, eğerki stabil ve sürekli oradaysa sorun yok ama dalgalanma varsa söktüğünüz aksamları tekrardan kontrol ediniz. Vede bu tip bakımlar yaptığınızda bir telefon veya fotoğraf makinasıyla bolca foto çekin, en azından görsel olarak fikir beyan edebiliriz.Kolay gelsin. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Temizlikten önce 1000 devir altındaki çizgide idi şimdi 1000devire yakın dediğiniz gibi duzelmiş olabilir tekrar söküp takacam o zaman belli olacak .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracı 25-30 kilometre kullanın ondan sonra bir daha rölantiyi kontrol edin... Ayrıca; Oğuzhan'ın yazdığı gibi rölanti normalde 900 olmalıdır, senin rölanti temizlikten sonra yerine gelmiş olamaz mı?

Kazasız günler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

motor temizlenmesine şiddetle karşıyım !

Arkadaş motor temizliği yapmamış, hava sistemini sökmüş ve temizliğini yapmış... Bu durum gayet normal ve periyodik olarak yapılması gereken bir işlem...

;)

Neden karşı olduğunuzuda yazarsanız bilgileniriz :)

Daha önce böyle bir konuda neden yapılmadığını tartışmıştık, motor kısmında su veya buhar ile yapılan temizlik esnasında arıza verebilecek bölümler olduğu için motor temizliği ya işin uzmanlarına yaptırılmalı ya da bu tarz temizlik yaptırılmamalı diye yazılmıştı hatırladığım kadarıyla...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Neden karşı olduğunuzuda yazarsanız bilgileniriz :)

sen hiç televizyonun içini yıkıyormusun??? şimdi diceksinki arabayla ne alaka, vala televizyon nasıl zarar görecek bir sisteme sahipse arabalarda benzer birçok sisteme sahip. benim 73 model 124 ümün daha birkez olsun motorunu yıkamadım üzerinde nereden baksan 5 cm yağ tabakası vardır ama fabrika çıkışı orjinal rektefiesiz motoruyla yaz kış demeden te marşta çalışır. şimdikiler masum bi su tutmakdan ziyade benzinle gazla temizlemeye çalışıyor bu çok yanlış!!! kısa vadede değilse bile uzun vadede sıkıntı çıkarır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...