Jump to content

Mazda 323 Çekişten Düşme Nedenleri Nelerdir?


hakki55
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar bende mazda 323 92 model aracım var fişek gibi giden araç çekişten düşmeye başladı çok yavaş gidiyor hem gaz yemiyor hem çok yakmaya başladı.gaz ayarı yaptırdım yine yavaş gidiyor,ve rölantı yükseliyor biri bana yardımcı olursa sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tofaşlarda avans ayarı arabanın çekişini çok etkiler. Sizde bir deneyin bence. Mesela 2 viteste bağırıyor ama 3. viteste çekmiyorsa avas sorunu ihtimali kuvvetli.

Araba bağırıyor ama hızlanmıyorsa debriyaj balatası kaçırıyordur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kardeşim forumda mazda 323 bölümünde epey bir konu vede paylaşım var incelerseniz eğer  eminim probleminize çözüm bulursunuz  aracınızın çekişten aniden düşmesine bir çok sebep olabilir eğer lpgde ise lpg ayarı bozulmuş olabilir veya karbürtördeki vakumlayıcı vede düzenleyici hortumlardan biri çıkmış olabilir tam olarak problemi tasvir ederseniz daha iyi olacaktır. ayrıca rasgele aracınızın orjinal parçalarını yan sanayi vede kalitesiz parçalarla değişmeyin deneme yanılma yoluyla problem çözülmez. ayrıca bizim arabalardaki sübap ayarı öle kolay kolay bozulmaz , son zamanlarda herhangi bir bakım , işlem yaptırdınmı arabana, taa en başından aracın probleminin aşamalarını anlat.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...