Jump to content

13. Nobel Ödüllerinde Mazda Sponsorluğu


Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

news-header-with-logo04.png

21-23 Ekim 2013 tarihleri arasında düzenlenecek ve 2500 kişinin katılacağı 13. Nobel Barış Ödülü Sahipleri Dünya Zirvesi’nin otomotiv alanında yeni özel Lider Partneri olacak. 2013’ten itibaren, zirveye Mazda sponsorluk yapacak ve Yeni Mazda6 ile Mazda CX-5 modellerini, Polonya’nı başkenti Varşova’da düzenlenen 13. Yıllık Zirvede resmi ulaşım aracı olarak sunacak. Mazda aynı zamanda, 2013 Gençlik Zirvesi programı dahilinde Lech Walesa Enstitüsü Sivil Akademisi’nde bu yıl düzenlenecek olan umut vadeden geleceğin liderleri için bir oturuma önderlik edecek. Her yıl düzenlenen bu etkinlik, “Örneklerle Yol Gösterme” konsepti altında genç insanları bir araya getiriyor. Sivil Akademi, yarının liderlerine bağlantı oluşturma ve öğrenme fırsatları sunuyor.

Nobel Barış Ödülü Sahibi ve Polonya’nın Eski Cumhurbaşkanı Lech Walesa bu konuya ilişkin olarak şunları dile getirdi: “Bu zirve, farklı geçmişlere ve dinlere sahip olan ve daha iyiye ulaşmak için alışılmışa meydan okuma tutkusunu paylaşan önder insanları bir araya getiriyor. Bu alışılmışa meydan okuma tutkusunu Mazda’da da gördüğümüz için Mazda’yı yeni partnerimiz olarak seçtik.”

Nobel Barış Ödülü Sahipleri Dünya Zirvesinin Daimi Sekretaryası Başkanı Ekaterina Zagladina, bu yeni partnerlik konusundan oldukça memnun: “Sosyal sorumluluğu ve evrensel insani düşünceleri desteklemeye yardımcı olan, politik fikirlerden, inançlardan ve kültürel geçmişten bağımsız olan ve herkes için dünyayı daha barışçıl bir yer haline getirmeye çalışan bu partnerliği coşkuyla karşılıyoruz.”

Mazda Motor Europe Başkanı ve CEO’su Jeff Guyton konu hakkında şunları söyledi: “Mazda’nın hem geçmişi hem de bugünü, daha iyi sonuçlar elde etmek için alışılmışa meydan okuma erdeminin örnekleri ile dolu. Bunun sonucu olarak, dünyanın dört bir yanında bu değeri bizimle paylaşan herkese çok yakınlık duyuyoruz. Zirvenin kendisi hiçbir siyasi amaca yönelik değil; daha çok mücadeleci ruhun ve ortak daha iyi bir dünya yaratma arzusunun kutlanmasıdır. Bu nedenle, Mazda Motor Europe bu önemli etkinliği desteklemekten dolayı gurur duyuyor.”

Nobel Barış Ödülü Sahipleri Dünya Zirvesi Nobel Barış Ödülü Sahiplerini, dünyayı daha barışçıl bir yer haline getirmek için çaba gösteren liderleri ve kurumları her yıl bir araya getiriyor. Bu kamuoyunca iyi bilinen etkinlik, 2006 yılında kurulan bir sivil toplum kuruluşu olan Nobel Barış Ödülü Sahipleri Daimi Sekretaryası tarafından düzenlenmektedir. İlk zirve 1999 yılında düzenlenmiştir. Bir ilk olarak, Lech Walesa Enstitüsü’nün Sivil Akademisi de bu yıl zirveyle aynı anda düzenlenecek. Genç profesyoneller yaz okulu, enstitü tarafından ilk defa 2010 yılında düzenlendi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada iki videoyu da Türkçe altyazısı ile izleyebilirsiniz. Video oynarken CC ikonuna tıklayıp, altyazıları aktif edip, altyazı olarak da Türkçe'yi seçmeniz yeterli.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 8 ay sonra ...
 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...