Jump to content

Jant Siteleri


MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

abi bende senin önceden eklediğin adresleri arıyordum buldum sonunda :D

www.yuzlas.com

www.spotmet.com

www.ozguoto.com

www.ozkanotomotiv.com

www.metinlastik.com

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi 2. jant topiği acılınca ve 2-3 jant sitesi adresi eklenince oraya aklıma böyle bişey geldi_"jant" topiğinde de var zaten bunların cogu ama ordan bulunması zor olabilir diye şeyettim.._jant sitelerinin adresleri var işte, isteyen oralardan da modellere bakabilir ve sipariş edebilir diye düsündüm_sipariş etmese bile sadece mazda modellerinin üzerindeki fotolarından olusan jantların dısında bi alternatif olabilir bunlar, yani resimlerin içinde kaybolmaması için bu adresler böle bişe aklıma geldi.. jant ve lastik siteleri işte :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İrfan o zaman bunu kilitlesene. konu ve geyiği orada döner burada sadece linki olur ;) Hatta komple temizle bu topiği sadece linkler kalsın bence.. Ya da mesajlar silinmesin dersen konuyu böl mesajları diğer jantın altına ekle..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi onuda düsündüm ama belki benim dısımda kendi bildigi jant sitelerinide eklemek isteyen olur diye kilitlemedim.. o zaman şöyle bişey rica edelim, adres eklemek isteyen lütfen buraya eklesin bildigi adresi ancak bu adresleri dolasıpta içlerinden birinden begendigi bi jantı bizlerle paylaşmak isteyen arkadaslar Jant topiği aracılıgıyla yapsınlar bunu, oradan devam edelim yani jant mevzuunda muhabbete, buraya sadece jant ve lastik siteleri eklensin :)_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...