Jump to content

Aracımın Egzosu Patlak, Araca Zarar Verir mi?

radon01
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar aracımın egzosunun patladığını farkettim bişe olmaz böyle kullanırım dedim ama içime kurt düştü bunun araca zararı var mıdır acaba?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar aracımın egzosunun patladığını farkettim bişe olmaz böyle kullanırım dedim ama içime kurt düştü bunun araca zararı var mıdır acaba?

Forumdaki hayırsız  :P üyelerden birisi, rölanti düzensizliğini komple egzos sistemini değiştirerek çözdüğünü yazmıştı... Buradan yola çıkarsak zararının olma ihtimali var diyebiliriz...

8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet çünkü egzos sorununun yakıtı artıracabileceği, bazı kablolara zarar verebileceği ve rolantıyı bozabıleceği gibi yazılar okumustum bunları dikkate alırsak boşveremicez yaptıracaz mecbur  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Zararı genel olarak ses kirliliğidir ,tabii patlamış olduğuna göre susturucuları düşünmek bile istemiyorum, eminim komple çürümüş vede tıkalıdır , buda aracınızın  çekişini yakıtını vede herşeyini etkiler, buna motorun düzenide dahil, araç resmen boğulur, eğerki egsozun çoğu kısmı böle patlak veya patlamaya yakın çürükse hemen tümünü değiştiriniz, kolay gelsin.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Zararı genel olarak ses kirliliğidir ,tabii patlamış olduğuna göre susturucuları düşünmek bile istemiyorum, eminim komple çürümüş vede tıkalıdır , buda aracınızın  çekişini yakıtını vede herşeyini etkiler, buna motorun düzenide dahil, araç resmen boğulur, eğerki egzozun çoğu kısmı böle patlak veya patlamaya yakın çürükse hemen tümünü değiştiriniz, kolay gelsin.

teşekkürler

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...