Jump to content

Plastik parçaları boyamak

skaystar35
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Selam Forum ahalisi ,askerden önce alığım 323 sedan aracımı askerden geldim ve önce komple boyatarak toparlamaya başladım, sıra mekanik ve aksesuarlarında yaza doğruda bi ses yalıtımı yaptırıcam; fotoğrafları kısa sürede ekliycem. Şimdilik bi kaç sorunum var onları eklemek istedim. Aracın direksiyonu baya matlaştı ve kendini saldı içindeki demirden ayrılmış demir etrafında dönüyor, umarım anlatabildim yırtılma falan yok .  Bunu deri boyasıyla boyayabilirmiyim ve nasıl sıkılaştırabilirim ?  Ayrıca arka bagaj içindeki bakalitleride boyıcam bu hafta kendım, zımpara sprey astar ve sprey boya tedarik etmem lazım sorun olurmu boyasam sora atma yaparmı  ?

Oğuzhan;

Hayırlı olsun aracınızın boyası güle güle binin. Direksiyona boyama olmaz. Direksiyona sarılan deriler var veya deriyi üzerine geçirip diken yerler var. Komple soyup baştan yapan yerler var tabi bu biraz maliyetli. Seçim sana kalmış. Arka bagaj içi plastiklerini boyamadan ziyade plastiğin üzerine kumaş kaplama yaparsanız daha kaliteli bir görüntü olacaktır.

NoooFearrrr;

Direksiyona hiç elleme yapacak bişey yok , salma derken tam anlamadım foto bıraksan iyi olur , sadece bir deri kılıf tak kullan bence , bagaj içindeki bakalitler boya tutar ama niye boyuyosun ki, kendi rengi zaten araca en uygun renk, bide bu tip soruları açıktan konu açıp sorsan daha iyi olur diğer arkadaşlarda cevap yazarlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Aracında eksik olan bişey varmış gibi duruyor.Oğuzhanın dediği gibi siyah kısımlar dursa daha tatlı olurdu.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 11 ay sonra ...

Güzel olmuş aracını boyadığın için teşekkür ederim.. Yollarda düzgün 323 göremez olduk hepsi cenaze arabası gibi dolaşıyor.. Gözlerimizin pasını sildiğin için teşekkürler..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...