Jump to content

2007 Mazda 3 Klima Sorunu


lucasthehacker
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar Merhaba, geçen gün araçta bir sorun olduğunu farkettim, klimayı kapatmama rağmen öndeki klima panelinden sıcak üfürüyor (A/C KAPALI) acaba nedeni ne olabilir, bu konu hakkında bir bilginiz var mıdır ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İşaretlediğim düğme basılı iken de geliyor mu ?

x9JjqO.jpg

off tuşu ile kapattığım halde, ayrıca A/C kapalı iken ve sizin söylediğiniz iç sirkülasyon tuşu da kapalı iken (yani yanmıyor iken),

motor yakım bitmek üzere acaba yatak mı sarmaya başladı araç anlamadım ki, motor yağımı ölçtüm alttaki delikli çizginin biraz altında görünüyor şu anda

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben diyorum ama takan yok sanırım autoda çalıştırın dereceyi düşürüp manuele geçin düzelecek :)

teşekkür ederim herkese, deneyeceğim dostum bu akşam :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 1 yıl sonra ...

benzer bir sorun bende de var. geçen fark ettim ankara'da hava gece ziyadesi ile serindi. klima kapalı durumda sadece dışarıdaki hava düzeyinde bi serinliğin gelmesi gerekirken biraz sıcak üflüyordu. 

 

ben de kendimce çözüm adına klimayı açıp sanki hava kanallarını soğutmam gerekiyormuş gibi biraz çalıştırdıktan sonra denedim sanki normale döndü gibi ama bu fikir kendi kendime denerken de bana saçma gelmişti demek ki uygulana bir şeymiş:)

 

 

gerçi geçen yaz başı arabayı aldığımda klima iki dakkada  arabayı buz gibi yapıyordu fakat bu yaz bi tat alamadım. doğru düzgün soğutmadı gitti. yazın bi fırsat bulamadım şimdi de kış geliyor diye hiç uğraşmıyacam galiba. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...