Jump to content

Mazda 323 Ön Camını Bulamıyorum.


Enes P.
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Sanayiye gitmem diye bişey demedim sadece gidecek vaktim yok çevremde yok açıkcası. Baktım olmuyor giderim tabi neden gitmiyeyim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sanayiye gidecek pek vaktim yok o yüzden burada araştırıyorum.

teşekkürler black.

Sanayi, özel servis, yetkili servis, çıkmacı... Sonuç itibari ile, hepsinin fiziki bir yerleri var. Sizde sonuç itibari ile. Bir şekilde zaman ayırıp, bu yerlerden bir tanesine gitmeniz gerekmekte. Camınızı alıp montajını yaptırabilmek için.

Ama yok siz, forumdan birisinin yada bulacağınız bir yerden. Ön camınızı kargo ile temin ettikten sonra. Montajını kendim yapacağım diyorsanız. Yukarıda ki tüm söylediklerimi geri alıyorum.

Size kolay gelsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Servisi tavsiye etmem zaten, ama yinede size kalmış, sanayiden oranın kurdu olmuş bir usta bulup devamlı ona gitmeniz daima yararlı olur. aracınızı iyi tanır ve herhangi bir arızada hemen çözüm bulabilir. bu şekilde kanka olduğunuz bir usta, Parça temini konusunda piyasanın altında size parça da temin edebilir... örnek: Cam.

Saygılar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 3 ay sonra ...

Arkadaşlar benim camcım bana tüm camları kır buluruz ama gözünü seveyim arka camı kırma kırarsan da bana gelme günahımı alırsın arkamdan çok söversin bir cama bu kadar para mı verilir diye dedi. Bende merak ettim fiyat dedim 1250 tl dedi abartıyorsun dedim yok çıkması dedi. Galiba adam ciddiydi. Bu konuda görüşleriniz nelerdir acaba?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

        Çıkmacılarda çok var , genellikle ön cam aranıyor, onu bulmak zor diğerleri mevcut ama fiyatı konusunda bişey diyemem, bildiğim kadarıyla arka camı cerçevesiyle çıkarıp satıyorlar, yani dolu kapı satar gibi o yüzden pahalı olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bilmiyorum camcı ön camın sıfırını bile bulurum dedi. Arka ısıtmalardan dolayı çok sıkıntılı dedi. Bu ısıtmalar tamir edilir mi benimkinin bir kaçı ölü.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben filmi söktürmedim. Yıllardır güneşten rengi atmış zaten. Film olduğunu camcı zor anladı. Sakın söktürme hatta üzerine istediğin gibi film çektir söktür seninki avantaj olmuş dedi Bakalım öyle gidiyor ama tam ortada rezistanslardan birisi yanık. Bu çok sıkıntı çıkarıyor. Umarım diğerleri de bozulmaz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu rezistans işine bir el atmak lazım. Kopuk olan yere küçük bir lehim yapsak tutar ama kopuğu bulmak için mercek lazım. Vaktim olduğunda inceleyip yapabilirsem de yapıp bilgileri paylaşırım. Yada orada sonradan bir rezistans takıp tam üstüne yapıştırıp elektriğinide aynı bağlantıdan alırsak o da olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

    Ben hiç uğraşmadım, önceden Bitlisteydim vede epey soğuk karlı bir yöredir, bir zararını görmedim , sıkıntı olmadı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ön cam için Doraglass'ın yetkili servisine gidin , ellerinde bir kitapçık var tüm marka ve model araçların camlarının sipariş kodları var o kitapçıkta , telefonla depoya siparişi veriyorlar, ertesi gün cam takılıyor. Üstelik fiyatlarıda çok makul , camlar kaliteli, az bir fiyat farkı ödeyerek renkli ön camda bulabilirsiniz onlarda. 2012'de 323'ümüzün ön camını çok kolay şekilde değiştirmiştik.

Rezistansın bozulmaması için arka camı içeriden çok nadir ve çok dikkatli yumuşak silmek gerekli, yıkamacılarda kesinlikle sildirmeyin!!!, cam filmi yapılırken de zarar görebiliyorlar .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...