Jump to content

2006 mazda 3


kayipsehir_

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar merhaba, 2006 model mazda 3 hb dynamic aracım var. Bu aralar satılığa çıkarsam acaba kaça gider ? Fiyat konusunda çok fazla bilgiye sahip değilim.

Manuel vites, 93 binde, hb, siyah, Prins marka tüp mevcut yağlı sistem. Kendim taktırdım.

Sağ kapı değişti orjinaliyle, fotoğrafları mevcut kapı tarafından bir vuruk yok, niye değişti kapı, traktör geçerken yanından traktörün jantındaki demir sağ kapının sacını yırttı, normalde sacı değiştirilecekti ama ben kendim orjinal kapı istedim. Değişen sac orjinali gibi olmuyor dediler.

Piyasa konusunda pek bir fikre sahip değilim, sizce kaç civarı istemeliyim ?

Bu arada Aydın'da yaşıyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Piyasa çok yükseldi, fiyatlar oldukça değişken, ama yüksek rakam isteyip uzun süre beklemek bence mantıklı değil, bence bir araç en geç 1,5 ay içinde satılabilmeli. Sizin aracınız ile aynı km ve özellikleri taşıyan ilanları okuyan alıcıyı cezbedecek bir rakam yazmak gerekli.  8:)

"Arabayı görmeden bir şey söylemem çok yanlış olur " ama tahminen bence düz 30.000 TL  yazmak, gelen tekliflere göre de az buçuk ikramda bulunmak hızlı bir nakit akışı sağlayabilir.  :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar, uzun yılların tecrübesi ile söylüyorum, bu tür konular pek iyi yöne gitmiyor. Araç sahiplerinin hoşuna gitmeyen yorumlar geliyor ve iş tartışmaya doğru gidiyor

Naçizane tavsiyem, yıllardır tanıdığımız , Mazda'nın ikinci elini yapan Necip ( mazda_ozan ) ile konuşup , sonra biraz da internet sitelerini araştırıp bir fiyat belirlenmesi.

Bence konu kötü bir yere gitmeden kilitlenmeli

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kesinlikle katılıyorum, bu tip konular çok sıkıntılıdır. Bu tip işlerde, profesyonel kişilerden destek almak en mantıklı olanı. Herkesin malı kendine çok kıymetlidir. Şimdi kalkıp ben sizin aracınız için, 25 bin eder ancak diye yazsam. Sonrasında oluşacak polemiği düşünebiliyor musunuz.

O yüzden bu konuyu kilitliyorum. Bu konuda Mazda Ozan'dan Necip yada Aykut seve seve size yardımcı olacaktır.

Anlayış ve hoş görünüz için teşekkürler. Keyifli forumlar diliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak abi ve İlhan abi önerdiğiniz için teşekkür ederim..

"Arabayı görmeden bir şey söylemem çok yanlış olur " ama tahminen bence düz 30.000 TL  :hi:

Bu arada gerçekten ilgi çekici olmuş :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
×
×
  • Yeni Oluştur...