Jump to content

Mazda 6 [2008]


Uygar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yeni Mazda 6 hakkında tüm fotoğraf, haber ve videolar bu konuda ;

Yeni Mazda6 test notlarımızı da aşağıdaki linklerde bulabilirsiniz

 

 

Videolar

 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • Yanıt 315
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

  • Burak

    40

  • Uygar

    21

  • Gökhan

    24

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Eveeet.. Yeni mazda 6 nın resmi fotoğrafları yayınlanmış :)

Mazda6orj.jpg

Yeni orta sınıf sedan Mazda’ya has dinamikliği ve özel stilinin yanı sıra makul sayılabilecek fiyatıyla da otomobil severlerin dikkatini çekmeyi amaçlıyor. Mazda 6 sedanın şimdilik sadece önden görünümünü inceleme fırsatını bulmamızsa rağmen tasarımında Lexus ve Infiniti’den esintiler rahatlıkla hissedilebiliyor. Tabii daha ayrıntılı fotoğraflar elimize geçtiğinde gerçeğin tam olarak ne olduğunu görme fırsatımız daha fazla olacak.

Mazda 6 mekanik aksamını Ford Mondeo sedan ve yeni 3.5L V6 ile paylaşıyor. Diğer taraftan eski modele göre biraz daha geniş olan yeni Mazda 6, arka tarafta oturan yolcular için geniş bir oturma alanı vaat ediyor. Genişleyen tekerlek izinin aynı zamanda performans artışı da getirdiğini görmemiz gerekiyor!

Yeni Mazda 6 sedan sektördeki çetin rekabetin farkında olan Mazda mühendislerinin sayesinde kalitesinin de bir sıçrama yapmış. Fuarda yeni Opel Vectra ve Ford Mondeo gibi kendi segmentinde birçok rakiple karşı karşıya gelecek olan Mazda 6 bu rekabete şimdiden hazır gibi!!

car_photo_217827_7.jpg

car_photo_217825_5.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok yaaa infiniti fazla tutmaz.. Tutmasını da kesinlikle istemiyoruz zaten.. Yeterince fazla FX dolanıyor istanbulda.. :tey: kayseri de 1 tane var.. ilerde de inşallah birde bizim olacak..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 4 hafta sonra ...

şişkin çamurluklarından tutun ön far grubunun iç elemanlarının dizilişine kadar mz3 ten cok rx8e benzettim.. ne kaputunu ne de camurluklarla baslayıp kapılardan devam edip stopların üstünden gecen hatları benzetebildim 3e.. 3ile benzer yanları sadece 3te degil mazdanın geneline mahsus olan petek panjur ve jantlar.. geri kalanıysa normal bi arabada zaten bulunması gereken elemanlar.. ama bi sonraki kasa 3ün özellikle yeni ön far ve stop tasarım anlayısı hakkında baya bi bilgi veriyor olması lazım.. yani bi sonraki kasa 3ler belki buna benzeyebilir ama şu an için mevcut olan modelden cok rx8 tasarım anlayısıyla bagdastırdım ben bu modeli..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla koksada sorun deıl...honda accordda leş gibi mazda6 kokuyordu ama trde mazdadan fazla tuttu :tey::2funny:>:(

Zaten bütün sorunda bu. Bütün markalar Mazdadan çok tutuyor bu ülkede. :-[

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güzel görünüyor. İnşallah bunlar dizel opsiyonu ve zamanında gelir Türkiye ye. Sport modeli buraya gelirmi bilinmez. Sedan modelin de arkasını göremiyoruz bu resimlerde..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dizaynını belli bir çizgiye oturtan ve birbiri ile alakasız yeni modeller çıkarmayan araba üreticilerine saygı duyuyorum. Yeni takip ediyor olmama rağmen Mazda'da onlardan biri. Kaç kişi yeni M6 için kaç tane Mazda modeli ile bağlantı kurdu. Demek ki adamlar ruhu devam ettiriyorlar. Benim bu tarzdan saydığım markalar Alfa Romeo, BMW ve son olarak Mazda. Diğer markalar bir model yeniliyor sanırsınız ki başka bir marka. Mesela son kasa Ford Mondeo. Tamam araba güzel olabilir, ama eski modelle marka logosu dışında nasıl bir alaka kurabilirsiniz? Hadi bunu da geçelim, Toyota Yaris, Corolla ve Avensis arasında nasıl bir benzerlik var? Ya da Ford Mondeo, Focus, Fiesta C-Max arasın benzerlik kurabiliyor musunuz? Keza Renault.

Mazda markası bende kalitenin yanında sanatsal yönü de ifade etmeye başladı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence Hyundai'yi tartışmayın bile :) Benim "kullan at" şeklinde tarif ettiğim tüketim malzemelerinden birisi :) İşini gördükten sonra sallayacaksın...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş


×
×
  • Yeni Oluştur...