Jump to content

Arka Stop Ledleri ?


YusufUcar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Aracı yeni aldım daha bir hafta olmadı ve 580 km sağanak yağmur altında gittikten sonra arka stoplar tabiri caizse akvaryum oldu led olan farların yarısı söndü ve yenisi serviste 1.500 lira olduğu için bende güzelce söküp fön makinesı yardımıyla kuruttum yaklaşık 2 saat boyunca takıp tekrar denedim ama düzelmedi sizce başka ne yapılabilir düzeltme şansımız varmı ? 

 

 

 

 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Adana'da elektronik malzeme satan yerler vardır. Ledlerin aynısından bulun, bulamazsınız buraya fotoğraf ekle bir de ben araştırayım. Yeni ledleri bir elektronikçi de bozuklarıyla değiştirt. Stoplar çalışır vaziyetteyken güzelce yalıtımını yap, tekrar montaj edin yerine.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eski Mazda3'te vardı ve yanlış hatırlamıyorsam bunların jontası oluyordu. Stoplarda delik / kırık yoksa benzer bir çözüm bunda da geçerli olabilir mi diye bir soru geldi aklıma..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

açıkçası ledlere nasıl ulaşacağımı bilmiyorum fazla kurcalamak istemedim biraz daha kuruttum yarına kadar bekleyip deneyeceğim sonuç alamazsam mehmet beyin dediği yöntemi uygulamaya çalışacam. Farın aşağı kısmında bir açıklık var doğrudan ledlerin içine giden bir boşluk bagaj kapağının arasından biriken su oraya dolarken bi şekilde ordan girmiş sanırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

stop lambasını ertesi gün taktım denedim sonuç aynıydı aracı bir kaç saat kullanıktan sonra baktım ki hepsi düzgün bir şekilde çalışıyor gece eve döndükten sonra kontrol edince eski haline döndüğünü ledlerin yarısının yanmadığını gördüm ve    diğer stopta az da olsa su alıyor onunda bozulması yakındır bagaj arasından giren su oraya gidiyor direk sanırım sebebi bu benim gibi baska kimse yokmu bu sorunu yaşayan ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu haldeyken patlamıştı zaten kurutup tekrar taktım bir gün sonra düzeldi gibi oldu sonra tekrar gitti led kolayda ledlere ulaşmak zor nasıl yapacağımı bilmiyorum farı ısıtıp camdan ayırmak gerekiyor gibi..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...