Jump to content

MazdaClubTR - Yardım Konuları - Sıkça Sorulan Sorular


Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

  • 1 yıl sonra ...

Üyelerimizin oldukça işine yarayacağını düşündüğümüz bir konuda yeni bir doküman hazırladık ;

İlgilendiğim içerikleri nasıl takip edip bilgilendirme alabilirim ?

ve

Bildirim ayarlarını nasıl yapabilirim ?

dökümanımızı güncelledik

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 3 ay sonra ...
 Paylaş

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • MazdaClubTR
      Yazan: MazdaClubTR
      Sitemizde bildirimler 3 kanal üzerinden gönderilebilmektedir ;
      Yerleşik Bildirimler
      Yerleşik bildirimler sitemizin her sayfasında görülebilecek şekilde üst menü çubuğunda yer alır ve dünya şekline tıkladığınızda size ait bildirimlere ulaşırsınız. Eğer okunmamış bildirimleriniz var ise burada sayı ile okunmamış bildirimleriniz gösterilecektir.
       

       
      E-posta
      Sistemde kayıtlı olan e-posta adresinize gönderilen bildirimlerdir. Bu bildirimleri alamıyorsanız kullandığınız e-posta programında Junk / Gereksiz dizinlerini kontrol edip eğer burada ise sitemizin mail adresini Güvenilir Adres olarak işaretlemeniz gerekmektedir
      Bildirim Ayarlarına Bildirimler simgesine tıkladığınızda açılan pencerenin sağ üst köşesinden veya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
       

       
      Bildirim ayarlarındaki durumlar ve bunlara karşılık gelen tercihlerinize göre bu iki kanaldan biri veya ikisi vasıtası ile bilgilendirilirsiniz. Bu seçeneklerden koyu yeşil veya gri olanlar kişisel olarak sizin tercihinizde iken açık yeşil ve açık gri olanlar sistem yöneticisi tarafından ayarlanmış ve değiştirilemez olarak tanımlanmıştır.
       

       
      Tarayıcı Bildirimleri
      Bu seçenek sayesinde  siz masüstünüzde MazdaClubTR'nin bulunduğu sekmede veya hatta internet tarayıcınızda aktif olmasanız bile sizi yeni içerikler hakkında bilgilendirmemize izin verir.
      Bununla ilgili bildirim, siteye ilk girdiğinizde tarayıcınıza bağlı olarak aşağıdaki veya benzer bir şekilde gelecektir. Bildirimleri her zaman al seçeneğini seçmenizi tavsiye ederiz.

      Tarayıcı bilgilendirmelerinin durumunu da dilediğiniz zaman Bildirim Ayarlarından görebilir, eğer etkin değilse buradan görebilir ve tarayıcınızın bu seçeneği görüntülemesini sağlayabilirsiniz.

      Bilgilendirme aktif olduğunda aşağıdaki uyarıyı görüyor olacaksınız

      Takip ettiğiniz konular ile ilgili ayarların yanında hangi konuları takip ettiğinizi görmek ve bu konuda değişiklik yapmak için Takip Ettiğim İçerikler linkini tıklayınız
    • MazdaClubTR
      Yazan: MazdaClubTR
      Sitemizde arkadaşlık ve tanışmaya verdiğimiz önem gereği yeni üyelerimizin öncelikle kendilerini tanıtmalarını istiyoruz ve bu sebeple yeni olan üyelerimizin aşağıdaki linki kullanarak kendilerini Yeni Üyelerimiz ve Tanışma bölümünde tanıtmasını bekliyoruz.
      Tanışma mesajıı aşağıdaki linki kullanarak gönderebilirsiniz. Yalnız bu basit işlemi yapmadan önce şu hususları dikkatle okumanızı tavsiye ediyoruz ;
      Forum kurallarımız gereği ;
      Tanışma mesajınızda isim ve meslek belirtmeniz gerekmektedir. ( tüm isminizi vermek zorunda değilsiniz, sadece size hitap ederken kullanacağımız ismi söylemeniz yeterli. Zaman içerisinde mesleğinize yönelik bağlantı kurma ihtimali olduğu için meslek bilginizin paylaşılmasında fayda görüyoruz) Tanışma mesajı ve sitemizde atacağınız hiç bir mesaj tamamı büyük harflerden oluşan başlık ve metin içeremez. Yeni Üyelerimiz ve Tanışma isimli bölüm sadece tanışmak içindir. Teknik sorularınız için lütfen ilgili bölümleri kullanın. Kurallara uygun olmayan üyelerimizin mesajları moderatör onayına alınır ( mesaj atabilirsiniz ama onaylanmadan yayınlanmaz ) Mesajları moderatör onayına alınan üyemizin kurallara uygun attığı ilk mesajdan sonra bu kontrol kaldırılır ve üyemiz normal mesajlaşmaya başlayabilir. Tanışma mesajı göndermek için tıklayın
×
×
  • Yeni Oluştur...