Jump to content

Şu Buji Kablosu Sorununu Bi Şekilde Halledelim!


allora_38
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar aşşa yukarı hepimizin araçlarında seıwa marka buji kablosu takılı ve hiçbirimiz memnun degiliz.arada bir iyisi cıksada %80 hatalı bir marka ve cok kısa sure dayanabiliyor.aramızdan netten araştırma yapıp ngk bujı kablosu ayarlayabilecek olan bir arkadasımız cıkarsa ve yardım ederse çok iyi olur.seıwa dısında baska bir fikri olan varsada söleyebilir bu durumda?????

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar aşşa yukarı hepimizin araçlarında seıwa marka buji kablosu takılı ve hiçbirimiz memnun degiliz.arada bir iyisi cıksada %80 hatalı bir marka ve cok kısa sure dayanabiliyor.aramızdan netten araştırma yapıp ngk bujı kablosu ayarlayabilecek olan bir arkadasımız cıkarsa ve yardım ederse çok iyi olur.seıwa dısında baska bir fikri olan varsada söleyebilir bu durumda? ????

Worg marka buldum netden acaba deneyen var mı bende seiwa dan memnun değilim yakında bobin değişimi yapıcam daha iyi iletkenli kablo lazım 

link: http://www.bujikablolari.com/urunler/mazda-626-2-0-87-90-buji-kablosu-takimi/355/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben servisten orjinal buji kablosu aldım. Motor sıcakken bazen araba kalkışta silkeliyor.Hem benzinde hem lpg de yapıyor.Daha önce yoktu.

Sebep başka bişey de olabilir ama ben şimdilik suçu kabloya bağlıyorum. 

 

Ekleme:

Bugün eski yan sanayi kabloları taktım. Kalkıştaki silkeleme geçti. Ya bizim orjinal kablolar bozuk yada başka bir durum var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

     Yeni  Aldığın orjinal kabloları test ettir, bekli hatalıdır veya bozuktur, durumu servise de bildir, varsa ellerinde ,başka bir takım takıp dene bakalım sonuç ne olacak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ngk iyidir. seıwa nın taklidi olduğu için piyasada hem ucuz hem de dandik çıkıyor maalesef. bir arkadaşım yukarıda doduco dan bahsetmiş oda güzel kaliteli bir üründür. worg yerli bir ürün ve fena değil. yerinizde olsam yerli imalat yapan bir kablocu bulup 10 mm silikon buji kablosu rica ederim. ben tayvan malı taktım kendi aracıma bayağıdır sıkıntı yok. araçlar lpg li olduğu için bobin ve buji kablo sıkıntımız bitmeyecek :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...