Jump to content

Auto King'te Auto Expresso


kumsaati14
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

selam arkadaşlar. geçen çarşamba günü ufak bir kaza geçirdim ve sol arka kapı ve sol arka çamurlukta biraz hasar oluştu. sigorta şirketimin auto king ile özel bir anlaşması varmış. auto expresso adı altında bir hizmet veriyorlar. içeriği şu. 15.000 tl'ye kadar olan hasarların kasko bozulmadan onarımları yapılıyor. bende bu fırsattan faydalanıp hasar tespiti yaptırıp pazartesi günü için randevu aldım. o an sormak aklıma gelmedi ama kafamdaki soru işareti şu. bu adamlar kapıyı ve camurluğu komple mi boyarlar yoksa lokal mi yaparlar? sizce bu durumu aracı teslim ederken sormalı mıyım? ya da lokal olsun diye uyarmalı mıyım? fotoğrafları ekte yolluyorum. yorumlarınızı rica ediyorum.

post-5241-0-97760900-1417761104_thumb.jp

post-5241-0-43417400-1417761204_thumb.jp

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öncelikle geçmiş olsun. Kapı lokal boyanır ama arka çamurluğun lokallik bir durumu yok, neredeyse tüm çamurluğun boyası üzerinde hasar oluşmuş. Bu nedenle arka kapı lokal, çamurluk komple boyanır. auto king firmasının boya prensibi hasarı ortadan kaldıracak şekilde minimum yüzeye müdahale edilmesidir. Yani siz söylemesenizde onlar kurtarabilecekleri şekilde yüzeye en küçük çapta müdahale yoluna gideceklerdir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

auto-king mi.. 15km etrafından geçmem. aynı hizmetten bende  eşimin aracı için faydalandım..bu kadar berbat ve özensiz bir işcilik daha görmedim. şikayet etmediğim yer kalmadı ama hiç bir sonuç alamadım. 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mutlaka ama mutlaka onarımı yaptirmadan önce ne işlem yapılacağı konusunda anlaşın. Yoksa 5 cm lık yer için parçayı komple boyarlar... Tecrübe ile sabittir...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçen bende tamponları boyatayım kaskodan dedim, gittim Zauto King'e işler yoğun 1 ay sonra aracı getir dediler, 1 ay geçti randevu günü geldi götürdüm , 5 gün sonra gel aracı teslim al dediler, üstüne de 190 tl masraf çıkardılar , teslimat günü cts ye geldi saat 16:00 a yetişemedim sonra yağmurlu bir pazartesi aracı teslim almaya gittim , aşağılarda aradık bulduk aracı, teslimatçı sarışın aracın orda bakın nasıl olmuş dedi , tamponlara baktım güzel olmuş falan dedim, aracı o dakika parlatan yıkamacıya da1 tl bahşis verdim, üskata çıkıp  fatura ve müşteri memmuniyeti anketini doldurduktan sonra  aracım yukarı teslimata geldi... (Yıkamacı aldığı 1 tlyi de şöför koltuğana koymuş bu arada... ne iş etiği ama dimi ) Bende aracı aldım ve yola koyuldum , 30dk sonra eve park ettim bagajı açtım birde ne göreyim ortalık toz duman, yağmurluğum ortada yok, farları sökmüşler arkalarındaki kapakların vidalarını segmanlarını kayıp etmişler kapakları bagajda yatıyor, şahıs stepnenin oralarını da kurcalamış ambalajında duran koltuk kılıfımı dışarı çıkarmış beğenmeyip bagajda bırakmışdı... Hemen resimleyip info@zautoking.gom a durumu yazdım... Bu arada servise gidip rica minnet bahşiş karşılığı segmanları vidaları taktırdım , 2 saat sonra müşteri ikna hizmetleri aradı " burda böyle şeyler olmaz, heralde unuttunuz başka yerde" savunması geldi, " bende durum böyle ister inanın ister inanmayın, başka vakalar da olacaktır bilginiz olsun, bu arada yağmurluğum bulunursa geri gönderin ltf dedim"...Yalnız aracı teslim ederken " içinde değerli birşey yoktur" taahhüdü imzalatıyorlar yani bundan sonra uçana kaçana ah vah etmek içinizden gelmiyor çünkü aracın içindekilerin değersiz olduğunu size belirttiriyorlar dikkat !... Bunlar arka tampondaki zararlarım , 2 gün sonra birde otobana çıktıktan sonra sol ön davlumbazımı kaybedişim varki  duramadım onuda resimleyip yolladım müşteri hizmetlerine,, tabi ses yok  çünkü teslim alırken onca evrak imzaladım, memnuniyet anketini çok memnunum yazıp doldurdum...

 

Sonuç olarak 2 tamponu piyasada 400 tl ye boyatsaydım Zauto King Maltepe ye  kaskodan yaptırmakdan daha fazla kardaydım...

 

Ama yinede Zoto King e bırakmakta kararlıysanız, size tavsiyem

 

1- aracın içinde kürdan dahi bırakmayınız, (değersiz diye onuda götürebilirler, ama lazım olur birgün acil durumda belli olmaz)

2- aracı teslim almaya gidince çiçeğe böceğe bakmadan aracı iyice ekspertiz edip öyle teslim alın, örneğin tamponlar boyanırsa davlumbazları elle yoklayarak takılıp takılmadığını, farların ve ilgili aksamın tam olarak yerli yerinde olup çalıştığını mutlaka kontrol edin.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra ...

aracımı dün teslim aldım. her şey çok şükür yolunda. kapıdaki ve çamurluktaki vuruklar düzeltilmiş. detaylı bir şekilde inceledim işçilik gayet iyiydi. kapı dışarıdan açılmıyordu. mekanizmayı falan çıkarıp gerekli onarımlar yapılmış. kafamdaki tek soru işareti "aracın rengi sedefli kırmızı olduğu için boyayı tutturabilirler mi" endişesiydi. neyse ki bununla ilgili de bir sıkıntı yok. boyayı da gayet ustalıkla yapmışlar. ben amatör bir kullanıcı olarak didik didik ettim ama boya gözüme sırıtmadı. autokin'e bu 3. gidişim. hizmetle ilgili bir endişeniz olmasın. gayet ilgililer. ama bu sefer aracımın onarımının bittiğini bana haber vermeyi unuttular. ben aramasam belki 1-2 gün daha bekleyecektim. problemin servis formunun üzerine bittiğine dair not yazmayı unutmalarından kaynaklandığını söylediler. zaten bununla ilgili defalarca kez özür dilediler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 3 hafta sonra ...

razumuhin 15 demiş 10da bende 25km yakınından geçmem!.. aracını şu anda yaptırıp memnun kalmış arkadaşım üzgünüm ama biraz canını sıkacağım. :( ufacık bi çiziğe bile takıldığımdan 4 yıl boyunca autokinge gittim ve 4 yıl sonra şunu farkettimki boyadıkları yerdeki sırlar(vernikler) kenarlardan kabuk gibi soyulmaya başlıyor. ve son gittiğimde kaputun en ileri ucunu boyarken ön camı kapatmadıkları için 1 takım sileceğim mahvoldu(alteada 1 takım silecek 180 tl belirtmek isterim) çünkü aracı yağmurlu günde teslim aldım olayı anlayıp çözene kadar silecek gitti. ön cam olduğu gibi nokta nokta boya olmuştu. birde geri gittiğimde acemiler camı tinerle silmezmi hepten berbat ettiler. sonra araştırmalarım sonucunda eczaneden aldığım saf alkolle zorda olsa temizledim. ama bu seferde camdaki mikro çizikler meydana çıktı ve 1 yıl sonra camı değiştirdim. sonrasında şikayetlerimi yaparak, o firmayı sildim maalesef... inş. gitmediğim bu 3 yılda biraz olsun kendilerini geliştirmişlerdir ve sorun yaşamazsın.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra ...

arkadaşlar aracımın her iki tarafında kapı altlarında birer tane ezik var maşpiyelin takıldığı yerde maşpiyel yok bu sabah  oto kinge gittim kaskomu kullanarak yaptırmak istedim tespit yapan arkadaş tamamını ödemez 10 cm kadar olan darbeleri düzeltiyoruz darbelerde ölçmedim ama belki bir veya iki cm fazladır ama kaskonuzu bozmanadan belli bir kısmını kaskonuzdan alarak geri kalanını siz ödeyerek her ikisinide hallderiz dedi ve komple boyanmadan sadece darbenin olduğu yeri düzeltip boyayacaklarını söylediler orjinalliği için bende daha iyi olacağını düşündüm fiyat olarakta ikisi için 280 dedi düşüneceğimi söyleyip ayrıldım bir yakınım kaportacı fiyat almak için fotoları ona yolladım ikisi için 250 dedi kasko falan kullanmadan  ama oda tamamen boyanması lazım dedi sizce hangisi daha mantıklı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...