Jump to content

3. Nesil Mazda3 Balata Sesi


EMRbrc2144
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

mrb... arkadaşlar yaklaşık 2 aylık aracımda sıksık karşılaştığım bir sorun var. daha önce sıfır araç kullanmadığım için aslında sorunmu yoksa normal bir durummu olduğuna dair bilgi sahibi arkadaşlardan yardım istiyorum. konu şu: arac durmuş vaziyette iken ayağımı yavaşça frenden kaldırdığımda balatadan zorlanma sesi gibi rahatsız edici bir cızırtı geliyor. araç 2014 power at. daha çok araç soğuk iken oluyor. bazen kırmızı ışıktaki yavaş trafikte de olmakta. saygılarımla...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aracın yeni ve parçanın orjinal olması demek ki bir şey değiştirmiyor. bende de ses frene basarken geliyordu ve balatalar bosh marka gayetlen de yeni balatalardı. bazen olabilen şeyler. çözüm? balatayı değiştirdim dert tasa kalmadı. siz tabi garanti kapsamında sansınızı denemelisiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Otomatik araçlar her daim gitme eğiliminde olduğu için frenden ayağı yavaş yavaş çekmek balata ile diski tam ayırmadığından bu gibi bir sesin oluşması normal. Sadece yeni araçlarda değil eskilerde de karşılaşılan bir durum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

otomatik araçların gitme eğiliminde olmaları dolayısıyla ses çıkatmaları evet normal ama su balataları ses cıkarmayan ciisten yapsalar hic fena olmaz:) şahsen kaç kere diğer araçlar dahil bosh kullandıysam hep pişman oldum. eger uygun yollu degisiklik dusunen varsa TRW tavsiye edilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

gerçekten hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum verdiğiniz cvplar ve gösterdiğiniz ilgi için. şimdi daha rahat kullanıcam aracımı. ancak başka bir sorunum var. onuda yakıt tüketimi konusunda paylaşıcam yine siz değerli dostların bilgisinden faydalanmak istiyorum.  saygılar.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...