Jump to content
  1. rockhount

    rockhount

  2. moretimetokill

    moretimetokill

  3. Mehmet Özdemir

    Mehmet Özdemir

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • emregc
      Yazan: emregc
      Yeni Mazda3, Hiroşima'dan Frankfurt'a, 15.000 km'lik alışılmışa meydan okuyan yolculuğuna başlıyor.

      Sürüş deneyimini doruğa çıkartıyoruz. Sekiz yepyeni Mazda3, 30 gün boyunca iki kıta, beş ülke ve 30’u aşkın kenti ziyaret ederek toplam 15.000 kilometre yol kat edecek. Bu macera, lojistik ve insani zorlukları ufku genişleten kültürel deneyimlerle birleştiriyor.

      Japonya’da doğduğumuz kentten Almanya’daki Avrupa evimize yapacağımız bu yolculuk bizim için çok sembolik bir anlam taşıyor. Bu yolu daha önce iki kez kat ettik: 1977’de ve 1990’da.

      Şimdi ise yeni Mazda3’te alışılmışa meydan okuyoruz, çünkü böylesine farklı ve sıra dışı arazi koşullarında bir hatchback ile böylesine yoğun bir yolculuk gerçekleştirmenin nasıl bir his olduğunu hatırlamak istiyoruz.

      Aynı zamanda, bir avuç insanın yaşadığı izole köylerden milyonlara ev sahipliği yapan modern şehirlere kadar, büyüleyici yerel toplumlarla bir araya gelmek ve onların tarihçelerini öğrenmek istiyoruz.

      Sibirya’nın uçsuz bucaksız düzlüklerinden Rusya’nın sarp dağ geçitlerine. Dünyanın en büyük tatlı su gölü olan Baykal Gölü’nden dünyanın en büyük ekosistemi olan geniş taygaya (ormanlara). Kalelerden doğal harikalara, UNESCO tarafından dünya mirası ilan edilen yerleri keşfedeceğiz.

      Son olarak da, Belarus, Polonya ve Almanya’dan otomobilimizle geçerek nihai varış noktamız olan Frankfurt’a geleceğiz.


      http://www.youtube.com/watch?v=RbnGvUoB7pA

      1. Etap: Vladivostok -  Blagoveshchensk


×
×
  • Yeni Oluştur...