Jump to content

Mazda 626 HB Satın Almak İstiyorum


esesref

Tavsiye Edilen Mesajlar

Herkese merhaba 1 ay önce 323 ile kaza yapmıştık o konuda ve aracı satış konusunda sizlerden çok yardım almıştım.Mazdadan çok kopmak istemediğimizden ve ekonomik durumumuz dahilinde 1991 model 2.0 hb 626  bulduk. araç 7000 tl 3000 peşin ile gerisi 500 er tl taksitle ödeme konusunda anlaştık eğer alırsak. Sizin fikirlerinizi almak istedim 323 e göre 2.0 motor 626 nın yakıtı çok fazla fark eder mi.323 e göre eksi yönü yoktur herhalde ama sizlere danışmadan hareket etmiyim dedim.Kafama en çok takılan konu yakıt.Bu konuda fikirlerinizi bekliyorum ona göre 1-2 gün içinde aracı almak için harekete geçicez.

aracın ilanı: http://www.otoraba.com/acil-satliktir-281817.html 

 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben 626 aldigimda motor bitikti ve yeni motor yaptirmistim.bu sekilde sehirici 10 lt sehirdisi 8 litre lpg yakiyordu.kesinlikle uzecegini zannetmiyorum.sadece bu araclarin stop lambalari kirik catlak oluyor genelde.alirken dikkat edin kirik olmasin.cikma stoplara 350 400 tl istiyorlar.323 u bilmem ama 626 nin tadi hicbirseyde yok :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bnm aracım 90 626 1,6 lpg siz kullanıyorum 169binde. istanbul trafiğinde 0,40 kuruş uzun yolda 0,30 kuruşlara kadar yakıtı düşmekte BENZİN de. ama lpg li kullanan arkadaşlardan şehir içi 0,30 - 0,35 kuruş kadar yaktıgı bilgisini duymuştum. konfor keyif dersen mersedesten mütevellit derim =)) keyifli araç. alırken kaan beyin dediği gibi dış parçalara dikkat etmek lazım ön far 80 lirayken arka stoplar 350 liraları buluyor. elektirikli aynalara bak bilmeyen dışarıdan bastırıp yön veriyor dişlilerine zarar verebiliyor. onun dışında kronik bir sıkıntısı yok arabalarımızın. alırsanız inşallah en hayırlısı olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkür ederim bilgileriniz için yakıt konusu kafamıza çok takılmaktaydı sizin tecrübeye dayanarak verdiğiniz bilgiler rahatlattı içimizi.Fotoğrafta arka kısımlar yok ama araç başına gittiğimizde arkada kırık olup olmadığına ve elektrikli aynalara bakıp ona göre değerlendiricez.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

inşallah hayırlısı olur. birde mesela kaputu açtıgınızda hemen radyatörün onunde bir sticker olur birde kaputun iç kısmında en baş kısımda da etiketler bulunur mesela boyanmışsa yada değişmisse bunlar olmuyor önden kazası varmı yokmu yada boyanmışmı buralardan bakabilirsinizde. mesela orj teyip sökülmüşse anten elektrikli ya onu bozabiliyorlar yada takmıyorlar mesela, kapıların iç kolları zarar görmüş olabiliyor onlarada bakmak faydalo olur işte bunlar pazarlık imkanı sunabilir =) parçalar bulunmuyor değil tamir edilemez değil ama alırken en az sorunlu almak mantıklı tekrar hayırlısı olur inşallah.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu boya ve önden kazayı anlamak için sticker ve etiketleri kontrol edicem muhakkak.Az sorunlu almak en mantıklısı tabiki.Büyük problemi olmasın ve yakıtta üzmesin ufak şeylere bakmam çok. arabayla uğraşmayı seviyorum teker teker halledilir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ön hatlar çok düzgün görünmüyor ama yakından bakmak daha farklı olur. bir de içinize sinmesi lazım. eğer bu fiyata kapı döşemeleride  bozuksa biraz uzak durun derim.otomatik camları kontrol etmeyi unutmayın. hayırlısı olur inşallah

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ön hat derken nerede kusur görünmekte nereye dikkat etmemiz lazım? Camlar ve döşemeleri kontrol edicez araç başına gidilince

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araç çok düzgün görünmüyor. yine de yakından bakın. sanki ön taraftan kaza yapmış iyi toplanmamış gibi. yakıt konusu çok kafanıza takılmasın. ben istanbul şehir için 25-30 kuruş şehir dışı 20 kuruş civarı yakıyorum. iyi bir lpg ayarıyla bu değerleri sizde yakalarsınız. bu arada aracın orjinal çelik jantları da yok. bence biraz daha araştırıp derli toplu bir araç bakın. kendiniz toplamaya kalkarsanız biraz pahalıya malolabilir. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anladım sağolasın biraz daha bakalım araştıralım bu aracı düşünürsekte iyice baktıralım o zaman. gerçi ödeme koşulumuzu kabul eden araç sahibi bulunmuyo ama hayırlısı oldun yinede.2-3 gün daha araştırmaya devam edelim bakalım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
×
×
  • Yeni Oluştur...