Jump to content

Kanada Mazda CX-3 Test Sürüş Organizasyonu


Canuck
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Hafta sonu Mazda burada CX-3 modeli icin trafige kapali bir alanda test surusu organizasyonu yapti.  Karsilastirma amacli kucuk SUV sinifinda diger markalardan modelleri de getirmisler. Sirasiyla asagidaki tum modelleri denedik.

 

Nissan Juke (1.6 lt Turbo, 188 HP, AWD)

Subaru XV (2lt, 148 HP, AWD)

Jeep Renegade (2.4 lt, 180 hp, AWD)

Mazda CX-3 (2.0 lt, 145 hp, FWD)

Mazda CX-3 (2.0 lt, 145 hp, AWD)

 

Test dediysem cok detayli bir surus degil. Her araci yaklasik bir kac dakika deniyorsun Mazda’nin hazirladigi parkurda. Ancak trafige kapali alan oldugu icin araclari zorlamaniza izin veriyorlar bu sayede yol tutusu ve motor gucu hakkinda bir fikir verebiliyor. Bir kac resim cektim.

 

1_zpsopiau0l9.jpg

 

 

3_zpsewhqcsoq.jpg

 

4_zps8um3bbey.jpg

 

5_zpscwf3gbri.jpg

 

 

9_zpsppitvj6b.jpg

 

10_zpsjaj74jgn.jpg

 

11_zpsxvstjwce.jpg

 

12_zpsocvvftkf.jpg

 

14_zpsrnwdblsc.jpg

  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güzel bir etkinlik olmuş, paylaşım için teşekkürler. Ellerinize emeklerinize sağlık.

 

Keşke uzun soluk tüm araçları kullanıp test edebilme imkanınız olabilseymiş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eline sağlık uğur. Güzel fotoğraflar . motor gücü bizim için önemli değil ama subaru ve nissanla kıyaslarsak ne söylenebilir?

Oncelikle ben bu araclarin hic birini almazdim :) Ufak SUV segmenti bana cok anlamsiz geliyor. Ic hacim desen bir station wagon'dan daha kotu. Arazi kabiliyeti neredeyse hic yok. Sadece Mazda icin degil genel olarak konusuyorum. Tek avantaji yuksek oturus pozisyonu. Otomotiv sirketleri SUV ve turevi segmentlerde cok tatli paralar kazaniyor. Mazda da, ufak SUV (ya da ufak crossover her neyse adi :) ) sinifinda pastadan payini almak istiyor hakli olarak. Arka koltuklar cok dar ve basik. Bagaj desen yine cok ufak. Eminim pek cok bayan surucu sirf goruntusu ve oturma pozisyonu icin alir bu arabayi :) eger ille de secmem gerekirse cx-3 ya da xv arasinda bir tercih yapardim fiyat ve donanima gore. Yanlis anlasilmasin bence Mazda bu sinif icin cok derli toplu guzel bir araba yapmis ama ben bunlarin yerine HB ya da Wagon bir araba alirdim.
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...