Jump to content
  1. M.E.G

    M.E.G

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • tilki
      Yazan: tilki
      Arkadaşlar Yaz geldikçe yeni aldığım Mazdama bir şeyler yapma fikrindeyim.. Ama daha evvelinde özellikle Konyamızın bozuk yapılı yollarında beni rahatsız eden kapı döşemelerinden gelen seslerden başlamak istiyorum.... Kapılardaki cam otomatikleride çalışmıyor hemde onada bir bakıyım diyorum... Bu sesi besleme yaparak sünger vs... ile kim keser Oto Döşemeci'mi.. ? Yoksa ben sökebilir ve kendim yapabilirimiyim ? Tavsiye bekliyorum... Ayrıca hafta sonu Konya dışına çıktım yüksek hızda sürücü kapısından inanılmaz rüzgar sesi aldım, sanırsınız kapı açık böyle kapıyı uçurcak gibiydi... O normal mi yoksa kapım ayarsız mı ? Ama kapı dışardan tam örtük gibi ama... Tavisyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
    • mustang87
      Yazan: mustang87
      Arkadaşlar Merhaba,
      2011 Model Mazda 3 Hb otomatik vites aracım var ve alalı 8 ay gibi bir süre oldu. İlk aracım ve açıkçası otomobiller hakkında pek de bilgi sahibi değilim.
       
      Forumdaki konuları mümkün olduğunca yakından takip etmeye çalışıyorum ve bilgisi olan arkadaşlar sayesinde aracım hakkında oldukça güzel şeyler öğreniyorum.
       
      Sizlere sormak istediğim bir konu var. Umarım yardımcı olan, konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar çıkar.
       
      Sabah aracımı çalıştırdığımda geri çıkmak için "R" ye alıyorum. Araç hareket ediyor bu sırada frene dokununca oldukça gürültülü bir biçimde balatalardan uğultu geliyor. Aracımı bir kaç kez düz bıraktım acaba sabah ilk çalıştırınca ileri giderken frene basarsam da aynı uğultu gelecek mi diye fakat herhangi bir sorun olmadı.
       
      Konu ile ilgili yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
       
      Şimdiden teşekkür ederim.
       
      Seçkin
×
×
  • Yeni Oluştur...