Jump to content

Alınık 7-8 Bin Lira Arası Mazda 323


Disbandtofas bu

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba beyler ben bir 323 hayranı birisiyim bütçemiz 6 ile 8 bin arası ve söförlüğüm pek yok yani pişmek istiyorum bana yardım edermisiniz şimdiden teşekkürler ederim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu işi 323 le yapmanı tavsiye etmem kendisi ufak tefektir ama görünüşe aldanma. Ben bu iş için sana tofaşı öneririm. Toros veya brodway de olabilir. Bunlar daha sakin araçlardır hız yapmana izin vermezler. Hem 323 ede yazık etmemiş oluruz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eli ayağı düzgüne gerek yok. 323 inşallah olmaz ama olduda düşük hızda bir yere çarpsan sana çok masraf çıkarır. Tofaş dediğin nedirki arabayı fabrikada sil baştan yaptırsan yarı fiyatı anca tutar masrafı. Aldığın fiyata satmakta kolay serserimi yok memlekette.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hidrolik direksiyonu olan bir araç alin gerisi can sıkıntısı olur mazda 323 le baslarsaniz uzun süre satamazsiniz bağımlılık yapıyor mazda

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Uno,lada,spring,323 alınabilir ama bence en temiz en bakımlı hangisiyse o alinabilir hatta direk 323 e yoğunlaşın kaza nasipte varsa her zaman olur o yüzden o kadar tedirgin olmayin temiz arac bulmaya çalışın icinize sinerse alın ucuz aracin masrafi her zaman olur unutmayin iyi inceleyin araçları

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim kafa karıştı gece gündüz demeden çalışıyorum 4 saat uyku uyuyorum kışa araba almak için ama işte şoförlüğüm kötü bana yardımcı olun beyler rica ediyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hocam bu konuda en deneyimli kişi ben olabilirim sanırım. sizin kriterleri yakın zamanda yaşadım. Hem acemilik hem de iş nedeniyle 78 model araç almıştık. ilk deneyimim ford d1210 kamyonda olmuştu ama araca yabancılık çekmedim.

 

neyse araç alırken güvendiğiniz insanlardan yardım alın ve güvendiğiniz ustaya  gösterin. ben ilk araç olduğundan sadece beğenip aldım ama sonrası farklı oldu. aracın yatakları vuruyordu. iki ay sonra abim duvara vurdu ve göstergeler tamamen iptal oldu. araç yağ kaçırıyordu zaten bende bilmediğim için bakmadım ve araç yağsızlıktan yatak sardı. araç hareket etmeyince tuttuk sanayinin yolunu. kaporta ve motor masrafı 2300 TL tuttu. ben aracı 2400 TL'ye almıştım.

 

eğer babam 3 fazla olsun deseydi motor masrafı yapmazdım. ayrıca kendi ustam olmadığından masrafları fazlasıyla ödedim.

 

dikkat etmeniz gereken konu aracın piyasası. çünkü bir süre sonra aracınız yetmeyecek ve yüksek modele  yöneleceksiniz elinizden çıkarması kolay olsun. çok acemiyseniz vurma sürtme gibi ufak kazalar yaşama ihtimaliniz yüksek parçası rahat bulunan bir araç olsun ve masrafı az olsun. Tofaş grubunu 800 liraya komple boyatırken daha modelli bir aracı 1500 liraya boyatabilirsiniz. aynı boya aynı işlem ama model farkından sanayide ek ücret çıkar hatta her yerde çıkar.

 

aracı  beğendiyseniz sanayinin yolunu tutarsınız gerçekten güvendiğiniz bir ustaya motoruna baktırın. şasi de oynama yoksa takla atmamışsa uygun fiyata alın derim ben.  eğer yüksek model bir araç alacaksanız öncelik şasi ve kaporta olsun. motor komple yenilenir ama boyalı veya değişen parçalar ömür boyu mimli olacak.

 

bu da dost kazığı olan 78 model beyaz güvercinim. az kahrımı çekmedi sağolsun.

 

post-7057-0-64293400-1436952250_thumb.jp

post-7057-0-20937900-1436952236_thumb.jp

 

 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

o zaman sizin sadece araba beğenme durumunuz kalmış. ben sizin yerinizde olsam Renault düşünürdüm ikinci el açısından. kuş grubu da uygun olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
×
×
  • Yeni Oluştur...