Jump to content

Mazda 626 Lpg Beyin Temizliği


Mursel_Balci
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar.

Ne zamandır aklımdaydı lpg beynini temizlemek.  geçen gün fırsat bulup söktüm ve eve getirdim. iki tarafınıda açıp temizleyip geri taktım. tahminimden daha iyi çıktı diyebilirim. yani çok fazla pislik birikmemişti. 2 senedir ben kullanıyorum benden önce de ne kadar kullanıldı hiç bilmiyorum. sökmüşken lpg filtresini de açtım içinde demir tozuna benzer bir şey çıktı bayağı filtre elimde olmadığından eski filtresini geri taktım. ama ilk fırsatta filtreyi temin edip değiştireceğim.

 

  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Emeğine sağlık mürsel abi bende temizlemiştim rölanti ve ısınması daha güzel oldu siz fark gördünüz mü?

Pek bir fark gözlemleyemedim. zaten tahmin ettiğim kadar kirli çıkmadı. gazı genellikle milangazdan alıyorum. katkı filan olmayınca pek kirlenmiyor sanırım. şu an ateşlemeyle uğraşıyorum. araçta tekleme mevcut. buji kablosundan şüpheleniyorum. üzerindekiler orjinal yazaki marka. ben iki senedir kullanıyorum benden önce kaç sene kullanıldı hiç bilmiyorum.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benimki lovato neredeyse 10 senelikti bayağı uğraştırdı temizlemesi ama değdi bayağı memnun kaldim ateşleme için ben worg marka 10 mm lik kablo aldim memnunum tavsiye ederim mürsel abi tirnak arasını da düşürmeyi unutma lpg de fark ediyor bayağı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...