Jump to content

Mazda 323 Kalorifer Kumanda Kolu


Ahmet ÇINAR
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Hayirli gunler

Aracim kalorifer isitma problemi vardi giderildi simdi de ufleme yönunu ayarlayan kumanda kolu cam bugusunu silme yönüne gelmiyor bi oncekinde takiliyor.diger finksitonlarda skinti yok.birde kalorifer kumanda cercevesi altinda aydinlatma varmidir bnim aracimda yok ya da ampulleri patlak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aydınlatma olması lazım. ampülü patlamış olabilir. kalorifer yönlendirme halatında sorun var sanırım. o kolun çektiği halat gaz pedalının sağ üst kısmına takılıdır. oraya bakarak bir yere takılıp takılmadığını kontrol edebilirsiniz. gerekirse teli çıkarıp elinizle ileri geri hareket ettirin bakalım eğer elinizle hareket ettirebiliyorsanız telde ya da kumanda panelinde bir sıkıntı vardır. eğer elinizle hareket ettirdiğinizde de hareket etmiyorsa iç kısım yönlendirmede sorun vardır.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anladim abicim en kisa zamanda uygulaycagim.peki orta konsolu sokmem gerekirmi aydinlatma ampullerini degismem icin.sokulecek ise nasil sokebilirim tarif ederseniz cok memlun olurim abicim:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ampül değişimi için kalorifer kontrollerinin olduğu kısım çıkarılması lazım sanırım. onun içinde kalorifer telleri yerlerinden söküldükten sonra kalorifer paneli yerinden çıkarılıp ampülü değiştirilebilir. kalorifer paneli hazır sökülmüşken de kalorifer yönlendirme kısmı kontrol edilebilir.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...