Jump to content

Otomobilinizi 3 Boyutlu Modifiye Edin


SpeedMazda
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhabalar,
hepimizin içinde az da olsa Modifiye ( tuning ) merakı elbette bulunuyor. En basitinden aracımıza yeni bir Jant almak istediğimizde bile aracımızı modifiye etmiş yani değişiklik yapmış oluyoruz. Bu sürecin en zor kısımı ise yapmayı planladığımız değişikliğin aracımız üzerinde nasıl görüneceği? ve gerçekten bizi tatmin edip etmeyeceği durumudur.


Bu konuda çeşitli sanal tuning çalışmaları yapan tasarımcılardan, ya da aracınıza benzer uygulamalar yapanları araştırarak google görsel aramalardan faydalandığınız eminim çok olmuştur. Fakat bir de aracınızı 3 boyutlu olarak tamamen kendi zevkinize göre modifiye ettiğinizi düşünün. İşte bu apayrı bir zevk ve kolaylık. Bu keyifi yaşamak için ziyaret etmeniz gereken web sitesi ise http://www.3dtuning.com/
 
 n1b3u9.jpg
 
Siteye kayıt olarak kendi garajınızı oluşturabilir ya da kayıt olmadan istediğiniz görsel değişiklikleri site veri tabanında bulunan modeller üzerinde deneyimleyebiliyorsunuz. Gerçekten çok geniş bir yelpazeye sahip uygulamada en eski araç modellerinden en yenilerine pek çok araç modeli bulunuyor ve bu modellere gün geçtikçe yenileri ekleniyor. Web sitesinin ayrıca mobil uygulamaları da mevcut. Dünyaca ünlü jant modelleri, aracınıza özel lip uygulamaları, far, stop, kaput değişiklikleri, spoylerlar hatta aracınızın süspansiyon yüksekliği ve cam filmi gibi çok detaylı uygulamaları bu web sitesinde uygulamak mümkün. Aracınızı 360 derece inceleyebiliyor ve her açıdan gözlemleyebiliyorsunuz, bulunduğu ortamı da ayrıca değiştirebiliyorsunuz. çoğu modelde far va stop grubunun açık (yanar) görünümünü dahi görebiliyorsunuz. Web sitesi, modifiye ettiğiniz aracınızı kaydettikten sonra masaüstü duvar kağıdı (wallpaper) olarak kaydetmenize de izin veriyor. Uyguladığınız değişiklikleri, yani modifiye ettiğiniz araçlarınızı kaydederek garajınızda sergileyebildiğiniz, diğer kullanıcıların garajlarını da ziyaret edebildiğiniz web uygulaması gerçekten çok başarılı ve kesinlikle otomobilseverlerin ziyaret etmesini tavsiye ediyorum.

Ben kendi aracım için Jant, süspansiyon ve cam filmi uyguladım (bkz. görseller). 2. Nesil Mazda3 için jant seçenekleri nedense çok sınırlı fakat diğer araç markalarında onlarca seçenek mevcut. Sizlerde araçlarınızı oluşturabilir ve modifiye planlarınız için yardım alabilirsiniz. Ego tatmini de yaşamanız gayet normal tabi :D Bu arada benim garajıma uğramayı da unutmayın :).
Garajımın adı yani kullanıcı adım SpeedMazda :)


2r7yjdf.jpg

  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Baktım da bizim araçlara mazda'nın orjinal jantlarından başka da hiç biri yakışmıyor :)

Katılıyorum ve Mazda3 jantları gerçekten güzel ben çok beğeniyorum. Özellikle MPS ve benim görsellerde kullandığım çok hoşuma gidiyor. Bizim araçlar için sitedeki jant seçenekleri sınırlı :/ site haricinde benim araştırdığım kadarıyla yakıştırabildiğim modellerden favorim TSW Nurburgring Rotary Forged (aşağıdaki görsel.)

4813027943_583e6c0c39_b.jpg

Yakıştığını düşündüğüm diğer jantlar:

HRE Forged P101 (Aşağıdaki Görsel)

Mazda_3_with_19in_Verde_Axis_Wheels_8835

 

Enkei Raijin 18x8.5 + 38mm (Aşağıdaki Görsel)

mVIyM.jpg

 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Baktım da bizim araçlara mazda'nın orjinal jantlarından başka da hiç biri yakışmıyor :)

 

 

BBS CH Gunmetal çok yakışıyor, bir arkadaşımız denemiş 18" lik var hatta onda tanıyosundur :)

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...