Jump to content

Yıl Bitmeden Bir Bakım Kampanyası Olur mu?

Anilcanatan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yıl bitmeden ya da yeni yılın başlarında bir kampanya daha olursa ne güzel olur :) 5000 km deki aracımı 6 ay kıstasına takıldığı için bakıma götürmem gerekiyor bari indirim olsa.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 dakika önce, anilcanatan :

Yıl bitmeden ya da yeni yılın başlarında bir kampanya daha olursa ne güzel olur :) 5000 km deki aracımı 6 ay kıstasına takıldığı için bakıma götürmem gerekiyor bari indirim olsa.

Hatta geçen yıl bahar ayında yapmalarını beklediğimiz kampanyanın yapılmadığı düşünüldüğünde Ekim 2016'ya kadar kampanya beklememek daha gerçekçi olabilir :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, Mehmet Özdemir :

5 - 24 Ekim tarihleri arasında yapıldı kampanya maalesef. Bu kadar kısa sürede bir kampanya daha yapmazlar.

Bilgim var belki de başlığa 'daha olur mu' ifadesi eklemeliydim. Buradan konu açıp gören olur diye bir umut bizimkisi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@anilcanatan olsa tabi güzel olur. Ama bu kadar yakın zamanda kampanya olmuşken ben ihtimal vermiyorum. Ama şu olabilir servisler kendi bünyelerinde kampanya yapabiliyor. Örneğin bazen bana İzmit Mazda Haldız'dan, Florya Beka'dan servis kampanya bildirim mesajları geliyor. Ankara'da da böyle bir şey olabilir. Belki orada ki servisin kendisi bir kampanya yapabilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 8 ay sonra ...

diğer markaların çoğu yılda 2 kere kampanya yapıyor. Mazda da eskiden 2 defa yapıyordu ama geçen sene kaldırdılar.

sırf bu sebeten bır daha mazda almayacağım.

mazdaya binen insanlar zaten az sayıda servis, ikinic elde sıkıntı gibi zorluklara katlanan insanlar ancak

ilişkilerde hep ben hep olmaz birazda mazda güzellik yapmalı yoksa her aşk elbet biter..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hiç bir şekilde pazarlama stratejileri yok, Diğer markalar parayı kampanyalardan vuruyor, Sürümden kazanma diye bişey var. Servise günde 7-8 araba gidiyorsa belki günde 20-25 araba gidecek. 510tl'ye vites topuzu satıpda, bizden almamızı bekleyen servise nasıl gidelim?? Eminim Borusan'da bile daha ucuzdur vites topuzu. Neyse ya sabır diyelim bekleyelim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

change.org imza kampanyası mı başlatsak? hâlâ servis kampanyası duyurulmadı, şanzıman yağı falan değişecek.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 dakika önce, Mehmet Özdemir :

change.org imza kampanyası mı başlatsak? hâlâ servis kampanyası duyurulmadı, şanzıman yağı falan değişecek.

Servislerin durumu netlik kazandı mı? Bazı servislerin anlaşması iptal edilmişti Mazda'da savunma olarak "yeni servisler açılacak" denmişti. Açılan yeni servis ve açıklanan servis stratejisi var mı acaba

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11 dakika önce, kindness :

Servislerin durumu netlik kazandı mı? Bazı servislerin anlaşması iptal edilmişti Mazda'da savunma olarak "yeni servisler açılacak" denmişti. Açılan yeni servis ve açıklanan servis stratejisi var mı acaba

Beylikdüzü ve Tuzla/Pendik tarafına toplamda 2 bayi+servis şeklinde açıldı. Ama yetkili servislerinde işlerin, ustaların, parça tedariğinin oturması zaman alır. O yüzden biz İstanbul'da olanların Evo veya Merser'den başka şansı yok. Yada @zealot Ufuk'un garajına talim. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İzmir de servis den vazgeçeli baya oldu benim için servis git gel 100 km  ben malzemeleri okan kardeşimden alıyorum  sanayide tanıdığım ustaya gidiyorum hatta çoğu zaman kendim hallediyorum yağ değiştiriyorum filtre v.s servisin benim için cazibesi yok 2 yıldır kampanyada yapılmıyor ne diye gideyim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sorduğum kadarı ile henüz kimsenin bir bilgisi yok. Geçen sene 5 Ekim - 24 Ekim tarihleri arasında olmuş. Yani kışa girerken. Muhtemelen bu sene de benzer bir tarihte olur eğer yapacaklarsa

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eski aracımı (Jeep Renegade) en önemli satma sebebim servis memnuniyetsizliği idi.
En düşük bakım 800TL civarı idi. Yıl içinde kampanya olduğunda 480TL'ye kadar düşüyordu, ama bakım zamanınız kampanya süresine denk gelmez ise o bana göre fahiş olan ücreti vermeniz gerekiyordu.

Mazda aracımı yeni aldım 25.000km'de idi, 20.000km bakımı yapılmadığı için alır almaz bakıma götürdüm, 500TL tuttu. Eski aracıma göre makul buldum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Mazda artık bir bakım kampanyası yapmalı...

Diğer markaların nerdeyse tamamı yılda 2 kere yapıyor bu gibi kampanyaları ayıptır..

bu hafta da açıklamazlarsa artık gidip sanayide yaptırtıcam.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 dakika önce, razumuhin :

Mazda artık bir bakım kampanyası yapmalı...

Diğer markaların nerdeyse tamamı yılda 2 kere yapıyor bu gibi kampanyaları ayıptır..

bu hafta da açıklamazlarsa artık gidip sanayide yaptırtıcam.

Sanayi candır :) Servisin hiç bir ekstrası yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

17 dakika önce, kemal87 :

Sanayi candır :) Servisin hiç bir ekstrası yok.

Aslında ben öyle olduğunu pek düşünmüyorum. Sanayide istisnalar hariç kimse kusura bakmasın ama işinin ehli olmayan bir sürü yaparız abicimci sözde usta dolu. tam anlamıyla turkish style. Bir defasında aracın tüm filtrelerini yağını vs her seyini alıp özel serviste bakımını yaptırdım. tutan yekün o zaman 475 tl idi.Aynı şekilde aynı aracın servisteki bakımı 515 tl tutmuştu. üstelik özel servis polen filtresini takamamış abi bunu şimdi takamadık bir daha ki sefere takalım diye polen filtresini bana iade etti. 

Ayrıca 2. ci el aracı satmaya kalktığınızda servis bakımlı araç her zaman daha çekici oluyor. Şahsen 2. el araç alıcaksam servis bakımlı olanı tercih ederim. 

Ancak işte sağolsun mazda Türkiye halen bakım inidirimi yapmıyor. Ayrıca yanılmıyorsam 2 sene öncesine kadar bu indirim yılda 2 kere oluyordu. Ayrıca bir çok satış noktası kapatıldı. Bence giderek kötüleşiyor durum. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

18 saat önce, razumuhin :

Aslında ben öyle olduğunu pek düşünmüyorum. Sanayide istisnalar hariç kimse kusura bakmasın ama işinin ehli olmayan bir sürü yaparız abicimci sözde usta dolu. tam anlamıyla turkish style. Bir defasında aracın tüm filtrelerini yağını vs her seyini alıp özel serviste bakımını yaptırdım. tutan yekün o zaman 475 tl idi.Aynı şekilde aynı aracın servisteki bakımı 515 tl tutmuştu. üstelik özel servis polen filtresini takamamış abi bunu şimdi takamadık bir daha ki sefere takalım diye polen filtresini bana iade etti. 

Ayrıca 2. ci el aracı satmaya kalktığınızda servis bakımlı araç her zaman daha çekici oluyor. Şahsen 2. el araç alıcaksam servis bakımlı olanı tercih ederim. 

Ancak işte sağolsun mazda Türkiye halen bakım inidirimi yapmıyor. Ayrıca yanılmıyorsam 2 sene öncesine kadar bu indirim yılda 2 kere oluyordu. Ayrıca bir çok satış noktası kapatıldı. Bence giderek kötüleşiyor durum. 

Ben de şu ana kadar sadece özel servisleri kullandım. Sanayi'de doğru yerleri bulmanız ile alakalı bu durum ve emin olun kaliteli ustalar zaten bir süre sonra kendi özel servisini açıyor. VW grup için Ankara'da 2 yıl boyunca kullandığım ve her türlü Doğuş ve Aydoğanlar'daki hizmetten çok daha iyisini size sunuyor. Sanırım ben genellikle sizin istisna dediğiniz kısım ile çalıştım. Standart bakım için zaten abartılacak bir durum yok. Servise de götürseniz, özel servise de gitseniz bu işi usta başı değil çıraklar yapacaktır. Asıl fark daha ciddi problemler olduğu zaman ortaya çıkar ki, bu da servislerin hemen değiştirelim dediği parçaları sanayide tamir ettirip kullanmaya devam edebilirsiniz. Ben sanayi daha iyidir diye ıspatlama gayretinde falan değilim yanlış anlaşılmasın ancak yaşanmışlık ile alakalı bir durum bu.Yakın zamanda başka bir başlık altında da yazdım. Eğer 80 - 100 lira olan yağı 180 - 220 liraya değiştirmek istiyorsanız siz bilirsiniz. Bu yağı mazda özel üretiyor yalanına da inanmak sizin tercihiniz. Böylece verdiğiniz fazla para karşılığında ekstra hizmet aldığınızı düşünüp rahatlayadabilirsiniz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...