Jump to content

Mazda 323 Kapaklı Farlarıma Far Ayarı Yapamıyorum

Ahmet ÇINAR
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Keyifli formlar

Aracimin far yönü ayarlarini yapamiyorum vidalar paslanmis actim temizledim sorun devam ediyor ne yapmam gerekiyor lutfen yardimci olabilirmisiniz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ahmet bu konu benim gözümden kaçmış nedense anlamadım.

Öncelikli olarak senin yapmak istediğin far yükseklik ayarı mı ? Yoksa far kapaklarının açık veya kapalıyken durma konumları mı ?

Bu konuda azlında forumun Mazda 323 uzmanı @NoooFearrrrGürhan'dır. Ama kendisinin bir evi taşıma vs durumları oldu, forumdan koptu şu sıralar. Kendisi gördüğünde eminim sana yardımcı olacaktır.

Bu arada sanki benzer bir soru forumda vardı ! Forumda bu konuyu aradın mı ? 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Farların yönünü farların çevresinde bulunan ikişer vida ile yapabilirisin. Zaten vidayı sıkınca veya açınca far ona göre konum alıyor. bahsi geçen vida her farda 2 tane olur, hiç bir yeride sökmene gerek yok bir tornavida ile ayarlanır. eger far yuvası paslanmış far bu vidalar ca hareket ettiremimiyorsa komple sökülüp temizlenmesi gerekir veya bir çift yeni far almanız gerekir. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ilginiz icin tesekkur ederim abilerim:)

Gürhan abi vidalar paslanmis ben biraz temizledim birazda iyi ama normal degil.vidalarin altina yay yerlestirmeyi dusunuyorum tabi bunlardan once tum hareketli yerleri yaylari degistrmeyi dusunuyorum.banlarda fayda etmes ise yeni farlar alcam ama orjinalini bulamiyorum abi varmi temin edebilecegimiz bi yer

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...