Jump to content

ankara'da araç aydınlatma tavsiyesi?


Katil Balina
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar bu aydınlata işini ankara'da yaptıracağım bir yer var mı? aküm ilk orjinal aküydü ve artık sabahları mızmızlanıyordu. ne de olsa neredeyse 7. yılılık akü, normal. ben de geçen yeni akü aldım (yiğit akü-60)  psikolojik mi bilemedim ama araba sanki bi kendine geldi, kırmızıdan soluk pembeye dönen gösterge aydınlatmaları falan bariz canlandı, gözleri parladı hatta en önemlisi çekişte iyileşme sağladı desem yeridir.

neyse efenim önceden akü zayıf olduğu için bu aydınlatma işine girmek istemiyordum ama akşamları tavan aydınlatması vs. çok cılız, arkaya ek bir tavan lambası ya da ne bileyim pedalların oraya küçük ampül falan da olur tamamen ihtiyaçtan bi iki ekleme yapmak istiyorum. karanlıkta bir şey bulmak  ya da aramak tam zulüm. tabi şatafata hiç gerek yok. bu işleri böyle efendice halledecek bir yer bilen var mı?

teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hiç gerek yok ampulleri ledle değiştirin memnun kalırsınız. 

Geri kalan yerlere de sadece hat götüreceksiniz, çok zor bir işlem değil. 

3 4 aya ayak ucu aydınlatmalar için led şerit alıp bunu tavana bağlamayı düşünüyorum 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim de bir iki derdim var, farlar yanmazken karanlık kalan torpido, geri viteste sol tarafın görünmemesi, ayak aydınlatma gibi. Fiestam.com grubunda bu tip mevzularla uğraşan çok, bir ara sorup bulalım birlikte çözelim dertleri :)

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...