Jump to content

40. yıl RX-8 Jant Rengi


SweepeR
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Selamlar,

benden önceki sahibi 2 farklı renge boyattığından şu an jantlarım standart gri renkte, benim istediğim ise aracımın özelliklerinde yazan "18-inch highly reflective Dark Silver chrome aluminum alloy wheels" koyu gümüş krom renge yeniden boyatmak. Sorduğum yerler tuttururuz o rengi dediler ama ortada bir boya kodu olmadığından (servis de bilmiyor) henüz cesaret edemedim. Bu rengin kodunu bilen varsa ve yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ataşehir / modoko yakınlarında fırın boya atölyemiz var.  15 yıldır bu işi yapıyoruz.   10 gün önce kendi jantlarımı da boyadım.  yarı mat gunmetal e.

elimizden geldiğince yardımcı oluruz 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra ...

18 Aralık gecesi Mazda.com.tr nin bize ulaşın kısmından bu soruyu sordum. 21 Aralık pazartesi günü Mazda dan bir yetkili arayarak aracımın plaka bilgisini ve şasi numarasını istedi ve merkeze soracaklarını söyledi. Merkez dediği Japonya sanırım. Halen bilgi gelmedi ama ilgili davranmaları ve mail ile cevap vermek yerine aramalarından etkilendim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 1 ay sonra ...

telefonla arayarak beni etkileyen mazda müşteri hizmetleri, jant renginizin boya koduna ulaşılamamıştır şeklinde mail döndü :) Sour patch hesabı oldu biraz, tek farkı önce iyilik yaptı :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...