Jump to content

Mazda 626 Lastik Sürtmesi

Ali kaplan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar antalyada yaşayan mazda sahipleri ıspartadan yazıyorum burada mazda servisi yok bana güvenilir bir özel mazda servisi tavsiye edebilirmisiniz.aracımı aldığımda 205 geniş taban lastik ve 16 inç jant takmışlar arkaya 3 kişi bindiğinde çamurluk lastiğe sürtüyor bende bir tanıdık tamirciye söktürüp helezon altına tornada bir parça yaptırddım fakat tamirci arkadaşımız ölçüyü biraz abartınca aracımın arkası çok kalktı ve süspansiyonun esnekliği kaybolunca düz yolda bile çok sarsmaya başladı . bana en yakın il antalya varsa güvenilir bir özel servis ismi tlf yazarmısınız.teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Antalya Mepaz var. Hakkında şikayet duymadım görmedim. Antalya da yaşayan arkadaşlar daha geniş bilgi verebilirler. Buyrun iletişim ve adres bilgileri.

Adres
  • Altınova Sinan Mah. Serik Cad. Havaalanı Karşısı No:469
  • ANTALYA
Faks: (0242) 340 22 38
Telefon: (0242) 340 22 37

Özel servis tavsiyesini de sanırım Gürhan abi verebilir. @NoooFearrrr

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi öncelikli olarak geçmiş olsun. Keşke orijinal ebatlara çevirseydin lastiklerini.

Forumda şöyle bir konumuz vardı. Antalya'da usta / servis diye..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

orjinal ebadınız 195/65/15 . 205/55/16 sadece %0.2 fark eder. Eğer genişlik yüzünden sürtüyorsa o iş yayla olmaz. Süspansiyon zayıflamış olabilir. O sürtme yapıyor eski aracımdan biliyorum.

Süspansiyondan eminseniz, lastik değişmek de masraf olur idare edeyim diyorsanız o da yol güvenliğinizi bitirir.

Yetkili servise giderseniz her halükarda ücret alırlar. Varsa 16 janta göre yay tavsiye edebilirler ama hiç görmedim. Önceki kasaya (92-96) 17" takan vardı ama nasıl sonuç aldılar bilmiyorum. 

Sanayide de her gittiğiniz usta kafasına göre çözüm bulacaktır .

Lastik değişmekten daha fazla masrafınız olabilir. 

Tavsiyem taktığınız aparatı söktürüp, tanıdık lastikçiden orjinal ebat lastiğe dönmeniz veya süspansiyonda sorun varsa onu değişmeniz.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar semih kardeşim verdiğiniz servis adresine .gideceğim. ama tabiki en güzeli orjinaline geri dönmek .fakat jantlarım çok güzel lastiklerimde aldığımda çok iyi durumdaydı.bende tuttum üstüne birde kar lastiği aldım zaten sorun ondan sonra çıktı. şimdi orjinaline dönmeye kalksam en az2000 tl gerekli benimde şuan imkanım yok .ama takas yoluyla değiştirmeyi deneyeceğim.hepinize tekrar teşekkür ederim. allaha emanet olun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

39 dakika önce, Ali kaplan :

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar semih kardeşim verdiğiniz servis adresine .gideceğim. ama tabiki en güzeli orjinaline geri dönmek .fakat jantlarım çok güzel lastiklerimde aldığımda çok iyi durumdaydı.bende tuttum üstüne birde kar lastiği aldım zaten sorun ondan sonra çıktı. şimdi orjinaline dönmeye kalksam en az2000 tl gerekli benimde şuan imkanım yok .ama takas yoluyla değiştirmeyi deneyeceğim.hepinize tekrar teşekkür ederim. allaha emanet olun.

Ali bey ben aracıma jant almayı düşünüyorum,Resimlerini yollarsanız belki size yardımcı olabilirim..Hiç yoktan ben jant sahibi olurum,siz de lastikçiye öldüm parasına vermezsiniz. 5 bijon 114,3 bijon aralığı var galiba..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ömer kardeşim neden olmasın 1 takım kar lastiğim var yeni aldım.1 takım mevsimlik lastiğim var üzerinde geldi 6 aylık falan bunların hepsini jantla birlikte vereceğim .eğer ciddi ilgilenirsen . 0542 320 75 86 .

1916855_10208226833091558_3869663604182751258_n.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Antalya da özel servis tavsiyesinde bulunamayacam malesef önemli bakımları serviste yaptırıyorum diğer ufaktan bakımları kendim yapıyorum sanayide işin olmadı pek.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

eyvallah arkadaşım.ben antalyaya geldim mepaz yetkili serviste arka süspansiyona bakım yaptırdım. fakat benim esas sorunum çözülmedi araca 16 inç jant takılmış sıkıntı orada ben 15 inç jant arıyorum nemenem şeyse birtürlü bulamadım.bugün yarın antalyaya tekrar gelecem 15 inç jant için.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...