Jump to content

Mazda'dan 2016 Tokyo Konseptleri


Mümin
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mazda, 15 Ocak'ta kapılarını açacak 2016 Tokyo Otomobil Fuarı etkinliği için bir dizi yeni konsept hazırladı.

Mazda'nın 2016 Tokyo Konseptleri

 

Mazda, anavatanında düzenelecek Tokyo Fuarı'nda sergileyeceği konseptleri tanıttı. Öncelikle CX-3 yarış konsepti daha agresif bir kaporta kiti, siyah finiş ve yeni çok telli alaşım jantlara da uygulanan kırmızı aksanlar ile sergilenecek. Standart modelden biraz daha alçak olacak bu model ikili egzoz borusuna ve daha çıkıntılı tavana monte bir spoylere sahip. 

 

Yerel olarak Atenza adıyla bilinen Mazda 6 da bir yarış konseptine dönüştürüldü. Konseptte tamamen siyah bir görünüm ve aero kit ile geliyor. Sedan model yeni tekerleklere ve daha güçlü bir süspansiyon sistemine sahip.

mazda.jpg

 

Tokyo için hazırlanan bir diğer konsept ise Mazda 2/Demio 15MB Racing Spec. Bu konseptte aracın fazla ağırlıklarından kurtulmak amacıyla iç döşemeler tamamen sökülmüş. İçeride bir çift sportif koltuk, yarış tipi emniyet kemerleri ve takla kafesi bulunuyor. Dış cephe beyaz finiş, gövde grafikleri ve yarış numarası ile diğer iki konseptten farklı.

mazda2.jpg

 

MX-5 Miata RS yarış konsepti ise CX-3 yarış konseptiyle benzer. Mazda ayrıca şu an satışta olan yarış tipi Global MX-5 Cup ve NR-A Racing Spec versiyonlarını da sergileyecek.

mazda%20rx3.jpg

 

Tüm bu modellerin sergilenmesine 15 Ocak'ta 2016 Tokyo Auto Salon'da başlanacak.

 

kaynak


Tüm haberi görüntüle

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda CX-3 ve Mazda MX-5 güzel görünüyor. Mazda 6'nın yarış konseptine dönüştürüldüğünü yazmasa anlamamız çok zor ya. Yarış konseptine dönüştürülmüş denecek araba Mazda 2 olmuş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra ...
 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...