Jump to content

Mazda CX-3 Otomatik Kararan Dikiz Aynası


Tarahumara
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar CX-3 e uyumlu otomatik kararan dikiz aynalarının parça kodlarını paylaşıyorum. İnternetten arama yaparsanız parça kodlarını, ürünler çıkıyor karşınıza. Bir tanesi homelink özellikli diğeri sadece kararan ayna. İkisinde de pusula mevcut. Fiyat için Mazda bayisinden sorgulayabilecek arkadaşlar var mıdır.  Bu arada bunlar active sense paketli olan araçlar için. Yani camda yağmur sensörü,radar falan olan araçlar için. Sensörü olmayan araçlar için parça kodları farklı.

Homelink li olan ayna parça kodu : 0000-8C-Z27

Homelink olmayan ayna parça kodu : 0000-8C-Z26

 

m628L1.jpg

 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Homelink, garaj kumandalarının kopyalanmasına yarayan bi özellik. Örneğin evinizin garajında kapı var ve kumandayla açılıyor. Bu kumandayı bu aynaya tanıttığınız zaman. Garajın önüne gelince kumanda yerine aynanın üzerindeki tuşa basıyorsunuz. Şuan ki fiestamda ben kendim yaptım bunu :D

Sorma bir türlü satamadık fiesta yı da kavuşalım CX-3 ümüze.

IMG_3030.jpg

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu homelink butonuna basılınca rf sinyali gönderiyor anladığım. vericisi aynanın içinde mi? bir de uyumlu alıcısını da aynayla beraber mi gönderiyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynen rf sinyali gönderiyor. Vericisi aynanın içinde. Kumandacıya gidip kumanda kopyalattığınızda yaptığınız olayın aynısını yapıyorsunuz. Ayna üzerindeki tuşa 20 sn basılı tıutuyorsunuz ve aynanın üzerindeki tuşla kopyalamak istediğiniz kumandanın tuşuna aynı anda basıyorsunuz ve kumanda aynaya kopyalanmış oluyor.

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...