Jump to content

Mazda 3 Connect JCI Test Mode


jojoist
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhabalar, bir konu var yardim almak istedigim,. mazda 3 connect te fav+medya+mute  tus kombinasyonu ile " test screen" modunu aciyoruz ve ekranda " DEL" tusuna 20 sn kadar basili tutunca JCI TEST MODE  yazisi geliyor status bara veya acilan test screen de "11" tusluyarak  yine tekrardan JCI TEST MODU aciyoruz ve acilan menude  bagzi ayarlari on- off ( aktif / kapali ) konuma getirebiliyoruz..

iste bu anlattigim olayi 33 varken yapiyordum . ve bi kac ayar ile ugrasirken bi hata yaptim sanirim bir daha acamadim. sonrasinda hem bu hatayi duzeltmek hemde son surumu guncellemek amaci ile formatladim . yeni surumle ilgili bir sikinti yok hersey cok iyi. fakat JCI TEST MODE u  acilmiyor yani öyle bir özellik yok artik benim connect te. simdi 2 soru war kafam da 1. yeni surumde bu jci test mode yok   yada / 2. benim connect cortladi :) ama suan icin yukledigim ek menuler , video izleme, arka plan degisme sorunsuz calisiyor.

simdi sorunun benim connect emi yoksa yeni surumde jci test mode mi yer verilmemis anlaya bilmek icin sizden ricam  yukarida adimlari takip ederek denermisiniz sizde jci test mode gecis oluyormu.. 

Saygi ve sevgilerimle ....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba Serkan,

3.Nesil Mazda sahibi olmadığımdan konuya vakıf değilim. Bana özelden ulaşınca belki yardımcı olabilirim düşüncesiyle konuna geldim. :)

Yotube'da aradığımda bir tek bu video karşıma çıktı. Sanırım dediğin test menüsü bu şekildeydi.

Yaşadığın sorun güncellemeden kaynaklımıdır tahminde bulunamıyorum. Ama bilgisayarlarda telefonlarda yazılımsal problemler olduğu gibi bazen komple enerjiyi kesmek işe yarayabiliyor. Yani bu anlamda akü kutup başlarını söküp 5-10 dakika bekledikten sonra tekrar takıp deneyebilirsin. Dediğim gibi bu %100 sorununu çözecektir diyemiyorum, tamamen mantık yürütüyorum. Daha önce çünkü forumda böyle bir problem hiç konuşulmadı. 3.Nesil Mazda 3 kullanıcıları bu konuya daha çok hakim olabilirler. Birazcık beklersen bu konuda yanıtlar gelebilir.

 

@okkko Okan'ım bu konuda hiç bilgin var mı ?

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende çok merak ettim çünkü çin sitelerinde bahsi geçen JCI test modu v33 diye bahsediliyor  sonraki sürümlerde giren yada sorun yaşayan birisi yok gibi birazdan arabaya gidip deniyicem yazarım burdan

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet ben girebiliyorum v56.00.230

peki burtaki alt menülerden hangi işlemleri yapabiliyoruz örnek olarak söyleyebilirmisiniz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

öncelikle tesekkur ederim ilhan ilgilendigin icin. evet bu video yu izlemistim cözum yolu ararken. bassman arkadasimizin connecte oluyormus ve surumu benimkisi ile ayni. ozaman sunu anliyorum merak ettigim sorunun cevabinmi almis oldum  2. ci secenek yani benim connect te hata var. Aman diyim arkadaslar anlamadiginiz yerde yardim alin benim gibi deneme yanilma yolu ile birseyler yapmayin can sikici oluyor sonrasi. gerci sisteme arka plan resim degisme ek menuler ekledim hepsi sorunsuz calisiyor ama bu JCI test moda girememek canimi sikiyor. Pekte lazim birsey oldugunu dusunmuyorum lakin madem var öyle bir özellik, ilerde lazim olsa kullanmayacagim buda kötu birsey. lutfen connect ile islem yapmadan önce bos bir usb ye yedeginizi alin. ben bozabilcegimi dusunmeyerekten almadim simdi keske alsaydim diyorum ama cok gec. bugun servis ile görustum olan olmus bir sonraki surumu bekle yeni surum geldiginde getir biz update yapalim dediler. 

JCI test moda gelincede  youtube da connect i gelistirme amacli yuklenen programlar olsun telden screenmirroring yapmak gibi islemlerde jci moda girip ayar yapiyorlar. bir kac video linki aticam ama anlasilir gibi degil  yapan kisi ing. degil kendi dilinde anlatiyor buda anlasilirligi zorlastiriyor.

jci test modu acin menulere bakin ing biliyorsaniz anlarsiniz ne ise yaradigini her secenegin. jci test modda  menuyu next tusu ile gezebilirsiniz illaki birseyi aktif yada kapali konuma getirmeniz gerekmiyor. menuyu  dolastiktan sonra direk cancel tusu ile cikis yapabilirsiniz hic bir ayari degistirmeden .

 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14 saat önce, İlhan :

@okkko Okan'ım bu konuda hiç bilgin var mı ?

Sanırım bu ekranı açamıyorsunuz...

Valla bu ekran açılmıyorsa ne yapılabilir bakmak lazım. Format atıp 56.00.230u kurdunız mu? O da olmazsa araca vcm ile bağlanıp manuel olarak bu menüyü açılabilir hale getirilebileceğini sanıyorum. En güzeli bir servisin kapısını çalmak olacaktır diye düşünüyorum. 

Cihazınızı incelemeden birşey söylemek şimsilik zor.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet suan system de son surum yuklu. 56.00.512A. 2 kere format attim yine olmadi. Aslinda bir arkadas kendi yedegini alsa bir usb ye ve bende onu yuklesem o jci test modu geri gelir diye dusunuyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...

Herkese merhaba

JCI test mode ile yapılabilen aktif edilebilen birçok genel başlıklı ekran var.bunların içeriği hakkında bilgisi olan var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

23 dakika önce, Alhaner :

Herkese merhaba

JCI test mode ile yapılabilen aktif edilebilen birçok genel başlıklı ekran var.bunların içeriği hakkında bilgisi olan var mı?

Konunuzu forumda ki mevcut ortak başlığın altında birleştirdim..Buradan devam edebiliriz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...