Jump to content

2. Nesil Mazda3 Müzik Sistemi CD Çalar Arızası


suatalmus60
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar merhaba iki gün önce braderime 2010 touring aldık.fakat müzik siteminde yani cd bölümü bi türlü cd yi içeri almıyor.CD yi takıp load a bastım,hatta sonuna kadar ittim içeri ama kesinlikle içeri çekm
iyor cd yi.bu konuda bi fikri tavsiyesi olan arkadaşlarda yardım bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 4 hafta sonra ...

Merhabalar.

Benim mazda cd calarda sanirim birden cok cd alma ozelligi var.okuduguma gore load tusuna basilinca 2. Cd yi koyabiliyormusuz.ama ben o tusa bastigimda hicbirsey olmuyor.bi turlu 2.cdyi aldiramadim.2013 model mazda 3 .fikri olan arkadaslar varmidir acaba

HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 1 yıl sonra ...

2. Nesil Mazda3 aracımda CD çalar girisine CD koyduğum zaman içine çeken veya CD içerideyken dışarı veren mekanizma çalışmıyor . İçerideki CD dışarı vermek istediği zaman 'Disk out ' uyarısı veriyor bi süre aynı zamanda bi cızırtı veriyor sonra radyo ya geçiyor ama CD dışarıya çıkmıyor CD moduna geçmeye calistigimda 'no disk ' uyarısı veriyor. CD takmaya calistigimda ise içine  çeken mekanizma çalışmıyor  başka bir CD ile içine itiyoruz oyle yuvaya oturuyor başka bir CD falan mı var acaba bilemedim ki araba halamın oğluna gitti geldiğinde böyle karşılaştım birşey de diyemedim çok masraflı birşey çıkar mı bu işin altından ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

CD Çalar sökülüp açılmadan bilmek zor tabii ama en başta sorunu göstermek yerine başka bir CD ile iterek sorunu büyütmüş olabilirsiniz.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mekanik bir sıkıntı izlenimi verdi bana anlattıklarınız. cd'yi alan mekanizmada dişli sıyırmış olabilir. işinin ehli bir elektronikçinin tamir edemeyeceği şey değil.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...