Jump to content

%100 Oto Hacı Murat


zoptrik
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

 

%100 OTO programında hacı muratı görünce "aha mahvedecekler aracı" dedim ama izleyince gerçekten hayran kaldım. Bu adamlar işini biliyormuş dedim doğrusu. 12 gün gibi kısa sürede bu işi halletmeleri de takdire şayan. Gerçekten orijinaline sadık kalınmış bir hacı murat yapmışlar. 

Otomobil severlere...

iyi forumlar...

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mahvetseler iyi resmen içine ettiler bu nedir ya dök benzini ver ateşi arkadaş

en uyuz olduğum yer kendini bilmez birisi 6:55 de tamponu alıp fırlatıyor 

itiraf ediyorum emeğe saygım var ama bu kendini bişi sananlar bu güzelim arabanın resmen içine ettiler 

 

 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yazmıyım yazmıyım dedim de hatta bunu da paylaşır biri diye düşümdüm :D Allah böyle adamların eline hiçbir şekilde düşürmesin. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O tamponu fırlattığında ben de sinir olmuştum. Benim kızdığım Hacı muratı da yapan bunlar Mazdayı katledenler de. Madem işini bu kadar iyi biliyorsun, boşver görselliği televizyon kanalı yapsın sen işini iyi yap biz de ağzımız açık izleyelim değil mi? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hiç gerçek sanatkar kaportacı görmemiş olsam bunları ben de ağzım açık seyredebilirdim ancak Bursa'da işinin hakkını vererek yapan kaportacılar var; bunlar gibi TV 'de şov peşinde değiller tabi ki. Tampon fırlatma ise, Amerikan tarzı gibi yapmaya calışmakla ilgili olabilir,  zaten başlangıçta bir kişiyi sağdan soldan film kahramanı gibi cekmişler. Hacı Murat'ı boyarken ön far içindeki kabloları bile korumaya almamışlar, kablolar da boyanıyor nitekim. Bir de tamamen macunlu calışıyorlar, öyle macunla düzeltmek kolay. Bursa'da bir kaportacı var o da bu tarz eski araçları yeniliyor, icabında tüm camurluk, tavanı sacı presle, aletle, cekicle aslına uygun sekil verene kadar uğraşıyorlar ve aracın boya işlemini de fırınlı yapıyorlar yani otomobil fabrikasında olduğu gibi, burada öyle birşey de yok. Son olarak müzikler teknik ve sanat gerektiren birşeyden cok bir eğlence partisine uygun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 5 ay sonra ...

Böyle bir konu var mıydı bilmiyorum ama;

Daha önceleri izlediğim bir programdı allah'tan bitmiş..Tek beğendiğim işçilikleri volvo s80 de ki olmuştu..Diğer arabaları katlettiler..Az önce bi video dek geldi bana..izlerken gözlerim kanadı,tamponu kestiler attılar egsozu kestiler..daha yarısındayım bitiremedim henüz..Sizlerde bakın isterseniz?

Canım Mazda 3 telef oluyor...

 

O ön tamponu keşke öyle atmasaydın TOP sakallı amca, içim gitti..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...