Jump to content

3.Nesil Mazda 3 Koltuk Deri Döşeme veya Koltuk Kılıfı


Tolga26
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Selam Arkadaşlar,

Henüz almadım ama denemek istiyorum.  Aşağıdaki link'deki ürün yada üretici ile ilgili bilgisi olan var mı ?  Görsel gözüme hoş gözüktü.

http://www.otomconcept.com/resim.php?src=/files/yuklenenler/ARACA-OZEL-OTO-KOLTUK-KILIFI-deri-CALIFORNIA-07.jpg&w=1200

ARACA-OZEL-OTO-KOLTUK-KILIFI-deri-CALIFO

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaştığınız bağlantı görselin bağlantısı. Başka hiç bir detay yok. Sitenin ana sayfasına gidip, manuel arama yaptığımda da bu ürünü bulamadım. Modele göre arama yaptırdığımda yeni Mazda 3 listede çıkmıyor. Listede çıkan Mazda 3 koltuk kılıflarıyla ilgilide hiç bir detay yok. Sadece ürünün fotoğrafını koymuşlar. Bu ürünün fiyatı nedir bunun bilgisi var mı ?

Forumda şöyle bir konumuz vardı. Bu işi en yapanlardan birisi bence Artcar.

 

 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba İlhan hoca....

Artcar tartışılmaz 1 numara bunu tartışmak bile yersiz.... Aksesuar bakarken gözüme çarptı. Fiyat ve detaylar aşağıdaki Link'de sanırım, Artcar fiyatları 3.000-4.000 arası gezince, bakmaya değer dedim. Ürün'de kaliteli gibi duruyor....  Bu link'de 2013 sonrası için yazıyor.... O yüzden ilgimi çekti.....

http://www.hepsiburada.com/otom-mazda-3-2014-sonrasi-california-design-araca-ozel-deri-koltuk-kilifi-bej-101-p-OTOMSPC44007C-101

 

Bu link'de 2013 öncesi uygulama örnekleri... Hocam... Bence iyi duruyor...

http://www.otomconcept.com/mg-3-2009-2013-otomspc44003-233?d=tr

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Artcar evet fiyat olarak daha yüksektir, ama fiyatlarının 3-4 binlerde değilde 2-2,5 diye biliyorum ben. Tabi yükselen kur ve gördükleri rağbet karşılığında fiyatları arttırdılarsa bilemem. Ama 3-4 bin olacağına ben ihtimal vermiyorum. %100 gerçek deri diyorsanız o zaman tamam fiyat bulur, belki geçebilir bile.

Ama yukarıda örneğini paylaştığınız ürünün muadilinden yola çıkarsak, fiyat 3-4 bin olmaz.

Bu arada Otomoncept'in sitesi çok ama çok yetersiz. Hiç bir detay yok.

Hepsiburada.com'daki bağlantıda çok daha fazla detay var. Deri koltuk/kılıf alacak yada yaptıracak olursanız 2 defa düşünün. Kışın hadi ön tarafta sorun yaşamazsınız, koltuk ısıtmalardan ötürü. Ama yazın derinin kalitesinden/yapısından ötürü çok terleme yapabilir.

Mevcut koltuk kılıflarınıza göre daha mı güzel görünür ? Evet belki daha güzel görünebilir, ama daha kullanışlı ve konforlu olacağını düşünmüyorum

500-750 arası bütçe düşünüyorsanız, kaliteli ve güzel bir görünümlü kumaştan hazır koltuk kılıfı veya sipariş üzerine birebir ölçüler doğrultusunda kılıf diktirebilirsiniz. 

Not: Siparişe göre üretim yaptıkları için, çok büyük olasılıkla bu ürünün iade hakkı yoktur. Bilginiz olsun.

 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...