Jump to content

NGK IFR5E 11 iridyum buji ~ az kullanılmış


Yörük

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar, benim aracımda 2500-3000 devir arasında ufak bi atlama sorunu vardı ve sağolsun sanayiden bir abimin yorumu neticesinde daha yaklaşık 20000 km kullandığım (iridyum bujiye en az 60000 km ömür biçiyorlar) bu bujileri söküp 200 Liraya IFR6E 11 buji aldım. Taktıktan sonra sıkıntım geçmedi ama yok yere 200 Liradan oldum. Bu bujiler 160 Liraya alınmıştı. Evde temizlik yaparken buldum. Arabayı satmasam kullanacaktım ancak aracı satınca bende kalmışlar. Bujiden anlayanlar veya araştıranlar bu bujilerin kalitesini ve ömrünü biliyordur muhtemelen. Şimdiki aracıma uymadığı için satmaya karar verdim. Almak isteyene tamamını 40 Liradan Bursa'da vereyim. Piyasadaki en ucuz buji fiyatına.

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim araca da (mazda 2) bunlardan takılmıştı galiba. 200 tl civarı para ödemiştim. ben takalı 50 bin km oldu. benimkine uyar mı acaba bilemedim? uyarsa alabilirim ama ankara'dayım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sıfır fiyatı 64 tl/adet olmuş, set olarak 256 tl ye çıkmış.

il dışından talep edenler için havale karşılığında aynı gün PTT (en uygun olduğunu düşündüğümden yoksa tercih alıcıya kalmış) kargo ile karşı ödemeli gönderebilirim. Paspasları bu şekilde sorunsuz gönderdim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra ...

Yanlış buji almışsınız bu buji kod numaralarına göre 2011 mazda 2 gösteriyor.Tavsiye üzerine aracınıza olmayan bujileri almayınız yanlış buji motorda düzensiz çalışmalara ve yanlış zamanlarda ateşlemelere sebep olur ve yükte performans problemi ile karşılaşırsınız.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Serkan bey, bujinin koduyla tek sonuç alıp burada bir iddiada bulunuyorsunuz. Mazdaclubtr forumlara ve ngk bujilerinin yasal sitesine bakarak bu bujileri tercih ettik. Zaten bujiyide arabaya göre veya tavsiyeye göre değil motor ve yakıt detaylarına göre seçiyorum. IFR 5E 11 ve IFR 6E 11 bujiler 1.6 benzinli mazda 3 modeline uygun olduğu için tercih edildi. Performansla ilgili iddialarınız doğrudur ancak bujinin uygunluğu ile ilgili iddianız yanıltıcı. Aracına buji almak isteyen arkadaşlar ngk firmasının yasal sayfasına ve mazdaclubtr forumlara bakarak doğru tercihde bulunabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
×
×
  • Yeni Oluştur...