Jump to content

Temizlik Ürünleri Deneyimi - 1


Serdar Ç.
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Herkese iyi haftalar;

Cumartesi boşluğundan faydalanarak hem motor temizliği hem de klima menfezlerinden gelen kötü kokuları gidermek için bulduğum ürünleri test etme şansım oldu. İlgilenen arkadaşlar için burada izlenimlerimi paylaşacağım.

1. ÜRÜN - ASTONISH MOTOR TEMİZLEYİCİ SPREY - (http://www.hepsiburada.com/astonish-motor-temizleyici-750-ml-pm-otdgc1606)

astonish.jpg

Daha önce kullandığım Meguiars'ın motor temizleyici ürünü ile aynı başarılı etkiyi yarattı. Ürünü motor soğukken kullanıyorsunuz. Ürünü kirli, yağlı, paslı yerlere sıkıp 5 dk. kadar bekliyorsunuz. Kirler kabarık akmaya başladıktan sonra ister direkt bezle silin. Ben bu iş için yumuşak uzun fırçalar almıştım, elimin ulaşmadığı yerlerde önce ürünü sıktım kirler akarken fırçaladım ve daha sonra nemli bir bezle heryeri iyice sildim. Sonuç gayet başarılı.

Ürünün fiyat / performansı çok başarılı. Ürün 10-15 TL arasında satılıyor. Meguiars' a daha fazla para vermenize gerek yok. İşte sonuç;

5mpix7sdm9bu4mf6g.jpg

 

2. ÜRÜN - SONAX KLİMA TEMİZLEYİCİ SPREY (http://www.hepsiburada.com/sonax-klima-temizleyici-p-OTSON323100)

sonaxklima.jpg

Klimayı ilk çalıştırdığımda gelen kötü kokudan rahatsız olduğum için bu ürünü keşfettim ve denemek istedim. Ürün kullanımı çok basit. Aracınızı çalıştırıp klimayı en soğukta, en yüksek fan hızında ve devirdaim modunda çalıştırıyorsunuz. Ön koltuklarınızı en öne çekip sırtlıklarını da öne doğru yatırıyorsunuz. Daha sonra ürünün üstündeki mandala basıp kolçağa yada arka şaft tüneli üzerine bir yere koyup kapıları kapatıyorsunuz.Ürünün tam boşalma süresi yaklaşık 7dk. Sprey bittikten sonra tüm kapıları açıp aracınızı havalandırmanız gerekiyor. Ürünün hastane gibi bir kokusu var. :) ancak bir süre sonra o koku gidiyor. Bir de araç kokusu koyarsanız o kokuyu daha iyi alacaksınız...

Ürünün fiyatı biraz pahalı, performansı ise şimdilik iyi. Önemli olan bunun ne kadar süreceği. Ürün 30-35 TL arasında satılıyor.

KULLANIM VİDEOSU

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...