Jump to content

3.Nesil Mazda 3 Tavan Temizliğinde Tüylenme Sorunu

Mustafa Yılmaz
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar merhaba bugün başıma gelen bir durumu sizinle paylaşmak istiyorum. Tavanda bir kaç damla meyve suyu damlaları vardı temizlemek için ıslak mendili kullanmak aklıma geldi ama keşke hiçbirşey kullanmadan öyle kalsaydı. Tavanda tüylenme ler ve deformasyon meydana geldi ve bunun yanında lekelerde çıkmadı.:-[Şimdi arkadaşlar köpük kullansaydın diyecekler onuda kullandık sonuç aynı. 

Kısacası tavsiyem tavana kesinlikle bez vs. sürmeyin tüylenme insanın canını sıkıyor. Köpükle temizlersenizde kesinlikle üzerinden hafifçe geçerek temizleyin

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benzer bir durumu bende şirket aracımız Corolla'da yaşamıştım. Mevcut lekeyi Sonax'ın döşeme/kumaş temizliğinde kullanılan aşağıda fotoğrafını paylaştığım ürünle çıkarmaya çalışmıştım. Kir leke çıktı..Mikrofiber bezle yüzeye sürterek temizlemeye çalışmıştım. Dediğiniz gibi o bölgede bir tüylenme deforme olmuştu.

Baktım kabak gibi sırıtıyor o bölge. Bende tüm tavana bu temizleyiciyi sıkıp, bütün tavanı temizleyerek tüylendirdim..Her yer bir örnek olduğundan sırıtmadı sonrasında... :D  :geyik: Bu son satır Şaka tabiki. :D

Sonax Araç İçi Temizleyici 500ML ile ilgili görsel sonucu

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...