Jump to content

3.Nesil Mazda 3 İ-Stop Resetlemek

Tarahumara
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Konuyu canlandırmış olayım Benimde aracımda İ stop calismamaya başlamıştı. sebebini bilmiyorum Anahtarın pili bitti degsitirdim bir ara ondan mı bilmiyorum. her neyse yukardaki her adımı harfiyen yaptım düzeldi teşekkür ederim 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

15 saat önce, hmzkckl :

Konuyu canlandırmış olayım Benimde aracımda İ stop calismamaya başlamıştı. sebebini bilmiyorum Anahtarın pili bitti degsitirdim bir ara ondan mı bilmiyorum. her neyse yukardaki her adımı harfiyen yaptım düzeldi teşekkür ederim 

Dün Düzeldi ama bugün yine çalışmadı i stop ekranda  kontrol ettigimde mavi yanmiyor aküde. neden olabilir 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Akü voltajı düşükse de çalışmayabiliyor.  Bu araç içindeki 12V soketine takılan küçük dijital voltaj ölçerler var.  Ben bir zamanlar almıştım.  Online sitelerde satılıyor.  Size de öneririm.  Her araca gerekli.  Sizde yoksa onlardan alın.  Hiç değilse akü voltajını bilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi, AKayhan :

Akü voltajı düşükse de çalışmayabiliyor.  Bu araç içindeki 12V soketine takılan küçük dijital voltaj ölçerler var.  Ben bir zamanlar almıştım.  Online sitelerde satılıyor.  Size de öneririm.  Her araca gerekli.  Sizde yoksa onlardan alın.  Hiç değilse akü voltajını bilirsiniz.

Hocam dün ölçtürdüm değerler normal. Akü hemen devreye girmiyorsada acaba 4 5 km sonra mi girecek  denemedim. En son peşini birkacagim zaten tasarruf sağlamadığı sonucuna varmışlar grupta benim sorunun aynısını yaşayanlar var. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...