Jump to content

Mazda MX-5 Miatanın Farı 323 HB ye olur mu?


TheTonkpo
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar bu aralar kafaya taktım. Ya ben aracıma orjınal farların ıcıne yuvarlak ledlı lamba takacam yada komple yuvarlak çerçevelı miatanın farını takacam.Ama işle lafta takacam. mx 5 yuvarlak farlar 323 hb ye oluyor mu? çerçevesiyle birlikte bulabılır mıyım. yurt dısında yuvarlak far var ama çerçeve bulamadım. kare olup içi yuvarlak farlar evet olur gıbı. ama sırf yuvarlak olup ta sıyah çerçevesıyle bulma şansım varmı. satan var mı yapan var mı?

ydWe.jpg

yxUe.jpg

e03K.jpg

5QNB.jpg

 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

45 dakika önce, TheTonkpo :

Yok mudur bilgisi olan arkadaşlar

MX-5 sahibi sayısı forumda çok sınırlı. Birde üzerine eski model Mx-5 olunca hiç yok denecek kadar az..

Aynı keza Lantis sahibi olup forumda aktif üye sayısı bir elin parmak sayısını geçmez.

Hal böyle olunca birde üzerine sizin gibi nadir niyetlenilen bir far uygulaması olunca, verilecek öneriler tavsiyeler azalıyor.

Forumda aslında bu otomobil aydınlatma işleri ile uğraşan bir arkadaşımız vardı. @Mehmet Özdemir o arkadaşımızın üyeliği halen devam ediyor mu ? İsmini şimdi hatırlayamadım.

 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 dakika önce, Mehmet Özdemir :

@oktay toker miydi ilhan abi? ama o farların içiyle falan ilgileniyordu diye hatırlıyorum.

Aynen çok yaşa bu arkadaşımızdı. Ama kendisi en son 2015 Mayıs döneminde aktif olmuş.

@TheTonkpo Oktay arkadaşımıza özel mesajla ulaşırsanız bir ihtimal gördüğünde size geri dönüş sağlayabilir. Kendisi de Ankara'daydı.

 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

teşekkurler arkadaslar bılgılendırme ıcın. aslında kare far buldum içi modifiyeli olanlardan. 20 ile 50 dolar arasında çıftı alınabılıyor. Mx 5 yuvarlak farınıda buldum cok guzel parçalar.Fakat dedıgım gıbı yuvarlak far çerçevesı sıkıntı olacak gıbı.Aradım taradım yok.Ingılızce olarak ta ne dıye gecıyor bılmıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben bu farların çerçevesinin uyacağını sanmıyorum ama illa kullanacağim diyorsan bu işi özel olarak yapanlar var yani fotodaki mercek angel farların fabrikasyonu yok bildiğim kadarıyla belki yurt dışında olsa olur. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...