Jump to content

3.Nesil Mazda 3 Wetproof Koruma


_alper_
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaslar sifir mazda 3 aldim.power sense.1 ay once.araca. Koruma yaptirmak istiyorum.seramik kaplama mi yaptirsam yoksa su bazli nano kaplama denen seyimi.bi arkadas seramik yerine bu wetproof onerdi siddetle.aracim surekli gunes ve toza maruz kaliyor.cam filmide yaptirmak istiyorum.kac numara onerirsiniz.arka camlar karartmali ama seviyesi az geliyor bana o nasil ayarlanacak filmle bilmiyorum.onerilerinizi bekliyorum tesekkurler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Seramik Uygulama Ücreti Ne Kadar ?

Wetproof uygulama Ücreti Ne Kadar ?

Her iki uygulamanın da kullanım koşulları doğrultusunda ömrü yada bakım periyotu nedir ? 

Aynı keza bakım maliyetleri nedir ? 

Karar vermek açısından bu saydıklarım önemli olsa gerek. Forumda "Seramik Kaplama" uygulaması yaptıran yada kendisi yapan arkadaşlarımız oldu. Bu ugyulamalarla ilgili forumda konularımız mevcut. Ama forumda hiç Wetproof uygulaması yaptıran görmedim/duymadım.

Cam filmine gelince, sürücü mahali her halükarda arkalardan açık olsun. Akşamları seyir halinde yahutta kapalı aydınlatması iyi olmayan otoparklarda sıkıntı yaratabiliyor. Kışın zaten güneşe hasret kalıyoruz, birde koyu renkli cam filmleri olunca aracın içinde insanı afakanlar basıyor. Sunroof olsa bir nebze kurtarır..Ama o da olmayınca içerisi zindan gibi olabiliyor. Maksat güneşin zararlı ışınları kesmek ve ısıyı azaltmaksa mümkün mertebe önleri açık renk tutun. 2011 yılında 3M cam filmi yaptırmışdım, o gün bu gün sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Bir çizilme, kabarma, deforme olmadı hiç. Yazın güneşin ısısını çok ciddi derecede kesiyor.

 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...