Jump to content

2. Nesil Mazda 3 Sunroof Düğmesi veya Komple Açma Kapama Merkezi

surance
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

merhalabar,2012 mazda 3 imp,sunroof düğmelerini çocuk oynarken kırdı,yapıştırma filan olmuyor,yenisini almak zorundayım.seervise sordum komplesi 460tl rakam söleyince benmde çıkmalara yöneldim ankara izmir istanbulda nekadar çıkmacı varsa bulunamadı.kazalı raclardan bulabilebiliceğim söylendi.ama hala denk gelmedi benim gibi sorunla karşılaşan yurt dışından getiren oldumu acaba..saygılarımla

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi, Mutlu Tekir :

Tam olarak nereden kırıldı bir resim paylaşabilirseniz belki bir çözüm yolu sunabiliriz.

iki düğmede en içten kırıldı apıştırma filan olmuyor.bir kaç parça olunca en güçlü yapıştırıcıda fayda etmedi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 saat önce, surance :

iki düğmede en içten kırıldı apıştırma filan olmuyor.bir kaç parça olunca en güçlü yapıştırıcıda fayda etmedi

Bizimkine en yakın şunu bulabildim ama Amerika versiyonu olduğu için emin olamıyorum birebir olur mu. Servisten parça kodunu aldınız mı ? Bununla uyuyor mu ?

https://www.amazon.com/2010-2013-Mazda-Overhead-Console-BCN869970B75/dp/B00TNINB2O

http://www.ebay.com/itm/2010-2013-Mazda-3-Overhead-Console-Dome-Light-Sun-Roof-Switch-OEM-BCN869970B75-/321783843997

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, zoptrik :

Kanunlar gereği yurtdışından çıkma otomobil parçası getirilmesi yasak maalesef. Yoksa sunroof düğmesi nedir ki @Burak abi direk motor getirtiriz. :2funny:

Kullanılmış parça getirtemezsin ama sıfır parça getirtirsin. Bunlar sıfır parça ama motor kısmı zor zira 75$ ı geçiyor :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

27 dakika önce, Burak :

Kullanılmış parça getirtemezsin ama sıfır parça getirtirsin. Bunlar sıfır parça ama motor kısmı zor zira 75$ ı geçiyor :D 

O sınır malesef 30 $ yada €'ya indi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, Burak :

Bizimkine en yakın şunu bulabildim ama Amerika versiyonu olduğu için emin olamıyorum birebir olur mu. Servisten parça kodunu aldınız mı ? Bununla uyuyor mu ?

https://www.amazon.com/2010-2013-Mazda-Overhead-Console-BCN869970B75/dp/B00TNINB2O

http://www.ebay.com/itm/2010-2013-Mazda-3-Overhead-Console-Dome-Light-Sun-Roof-Switch-OEM-BCN869970B75-/321783843997

parça kodu almadım ama ,bire bir benziyor.aışveriş yaptınmı hiç ebay den vede amazondan??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

25 dakika önce, surance :

parça kodu almadım ama ,bire bir benziyor.aışveriş yaptınmı hiç ebay den vede amazondan??

Her ikisinden de alışveriş yaptım sıkıntı olmamıştı ama o zaman paypal çalışıyordu. Şimdi paypal olmadan nasıl olur bilmiyorum. Bir de emin olmak lazım o parça araca uyar mı..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 dakika önce, Burak :

Her ikisinden de alışveriş yaptım sıkıntı olmamıştı ama o zaman paypal çalışıyordu. Şimdi paypal olmadan nasıl olur bilmiyorum. Bir de emin olmak lazım o parça araca uyar mı..

şansımı denemek isterim.ama şimdi alışveriş nasıl onu merak ediyorum,gümrükde takılıyorumu,belli bir para üstüyada altı  alışverişe izin varmı gibi kafamda sorular var

12 dakika önce, Burak :

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 dakika önce, surance :

şansımı denemek isterim.ama şimdi alışveriş nasıl onu merak ediyorum,gümrükde takılıyorumu,belli bir para üstüyada altı  alışverişe izin varmı gibi kafamda sorular var

Arada ne kadar fark olacak ona bak zira işin içine kargo da dahil olunca buradaki fiyat da mantıklı olmaya başlayabilir. Ek olarak 27 Mayıs'a kadar kampanya var, %30 indirime girebilir bu sipariş bir ihtimal.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

56 dakika önce, Burak :

Arada ne kadar fark olacak ona bak zira işin içine kargo da dahil olunca buradaki fiyat da mantıklı olmaya başlayabilir. Ek olarak 27 Mayıs'a kadar kampanya var, %30 indirime girebilir bu sipariş bir ihtimal.

amzonda mı ebay da mı kampanya var?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

istanbul merser fiyatı:bugün tarihli

Parça ve işçilik kdv dahil 635.tldir.Parça özel siparişle 10 gün sonra gelir.diye söylediler...

sunroof.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi, surance :

istanbul merser fiyatı:bugün tarihli

Parça ve işçilik kdv dahil 635.tldir.Parça özel siparişle 10 gün sonra gelir.diye söylediler...

İlk mesajdaki 460 TL fiyatı kimden aldınız? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aynı yerden ama 3 ay olmuştur.

2 dakika önce, surance :

aynı yerden ama 3 ay olmuştur

aynı yerden ama 3 ay olmuştur

mazda servislerindeki indirimi hatırlattım az önce mail yoluyla,birde işçilik hariç izmire kargo olursa kaç para diye sordum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Order total US $89.14 x3575 dolar=318675
 TL

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

30 dakika önce, surance :
Order total US $89.14 x3575 dolar=318675
 TL

Tekrar söyliyeyim de sorumlu olmayayım. Servisten parça kodunu teyit edin ki problem çıkmasın. Sonuçta bunlar Amerika yapımı Mazda3 ler için yapılmış. Ufak bir fark bile olmamasına sebep olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...