Jump to content

Şile Ovacık Tırmanma Yarışındaki Mazda RX-8


İlhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

7 katılım ile en kalabalık kategori olan Kategori 4'te Mazda RX-8 ile bu sezon yarışmaya başlayan Cem Yalınkariyerinin ilk birinciliğin elde etti. Honda Civic Type-R EP3 ile İzmir'den Efe Albağlar'ın ikinciliği elde ettiği yarışta yine Honda Civic Type-R EP3 ile İstanbul'dan Alper Coşkun üçüncü olarak podyumu tamamlayan isim oldu. Ayrıca Efe Albağlar 01.55.06 ile "En Hızlı Çıkış" ödülünün de sahibi oldu. GP Garage My Team'in takımlar birincisi olarak ödüllendirildiği yarışta, Apexmasters Türkiye Drift Şampiyonası pilotları gösteri amaçlı start aldılar ve izleyenlere keyifli anlar yaşattılar.

Türkiye Tırmanma Şampiyonası'nda ilk 4 yarışın ardından Kategori 1'de Engin Apaydın, Kategori 2'de Ferhat Tanrıbilir, Kategori 3'de Okan Tanrıverdi ve Kategori 4'te de Efe Albağlar lider durumda yer alıyorlar. Tırmanma sezonu 29-30 Temmuz tarihlerinde Ege Otomobil Sporları Kulübü tarafından İzmir Bornova'da düzenlenecek.

 

  • Beğen 7
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 2 ay sonra ...

RX-8'ten ralli aracı olur mu, olur demek istemiş. Fakat trafiğe kapatılmış düzgün asfaltta tek başına gitmek ralli olur mu, olmaz. Nitekim adına tırmanma yarışı demişler.

YOkm5A.jpg

 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...