Jump to content
  1. doganayomer

    doganayomer

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • ishilra
      Yazan: ishilra
      Merhabalar,
      Resimlerde goruldugu gibi ufak bir kaza yaptim (kaldirimi gormeyip, hafifce ustune ciktim).
      Kaskoya yaptirip yaptirmama konusunda kararsizim. Hem cikacak hasar kaydini dusunuyorum, hem de kaskoyu deldirip deldirmeme konusunu. Yetkili servisle gorustum, 3000+ cikabilir dediler. Eger bu isi uygun fiyata ve guzel bir sekilde yapabilecek bir usta tavsiyesinde bulunursaniz cok sevinirim.
      Not: 2 fotografta goruldugu uzere sag on lastigin ustundeki kisimda da ufak bir yamulma - esneme var.
      Tesekkurler simdiden.



    • ErginGirgin
      Yazan: ErginGirgin
      Herkese iyi günler dilerim. Tek taraflı ufak bir kaza geçirdim. Geri manevra yaparken araca yakın bir beton kalıp ön tamponuma zarar verdi. Servise götürdüm ve yarın tarafıma dönüş yapacaklar. İstanbul bölgesinde ikamet ediyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Bu arada far yıkama hortumu da koptu. Ortalama maliyet ve yol izleme sürecinde sizlerin görüşleri benim için önemlidir.



    • UtkuSaray
      Yazan: UtkuSaray
      Arkadaşlar Merhaba,
      2. Nesil Mazda 3 Beyaz Sedan üzerine krom kırmızı kaplama yapsam sizce nasıl olur ? 
      İnternette bir çok araca uygulanmış fazlasıyla örnekleri mevcut. Gayet hoş duruyor ancak mat kırmızı mı yoksa krom kırmızı mı yapsam diye kararsız kaldım.
      Fikirlerinizi bekliyorum. 
    • İsmetoguz7
      Yazan: İsmetoguz7
      Selam arkadaşlar,
      Ayın 15 inde aracıma hem bakım yaptırdım hemde tamponda ufak bir sürtmeden ötürü boya kalkması vardı. Neyse rötuş işlemi kötünün iyisi derecede yapıldı. Çok memnun kalmasamda eskisine göre daha iyi  oldu. İşlem sonrası bana bir gün kesinlikle su değmemesi gerektiği söylendi. Bende biraz pimpirikli biri olduğum için bir gün değil tam 3,5 gün ne su ne başka birşey olmamasına dikkat ettim. 3,5 gün sonunda aracımı kendim köpük ve tazyikli su ile yıkadığımda yapılan bütün rötuş boyasının ortadan kalktığını ve hiçbir boya kalıntısı dahi kalmadığını gördüm.
      Daha önce buna benzer bir durum yaşayan var mıdır? Bu rötuş boyası böyle bir yıkamada kalkacak birşey midir? Ki bütün işlmeler yetkili serviste yapıldı.
       
    • TylerDurden
      Yazan: TylerDurden
      Herkese merhaba,
      Geçtiğimiz ay 2014 model sedefli inci beyazı aracımızla maddi hasarlı küçük bir kaza geçirdik. Ön tampon şoför tarafı biraz hasar gördü, aracı kasko deldirerek yaptırmaya karar verdik. 11 Martta servise götürdüm aracı, 12 martta eksper aracı gördü, ızgarayı çevreleyen mikelaj ve sis farlarının perçinleri aynı gün sipariş geçildi. Tampon ise onarılıp boyanacaktı. Parçalar 23 martta gelmesine rağmen servis aracımı 30 martta teslim aldı ve işleme başladı. 4 Nisanda aracı bana teslim ettiklerinde tamponun boyanan kısmının sedefli beyazla ilgisinin olmadığını, opak beyaz olduğunu gördüm, servis yetkilerine söyledim ama ısrarla boya koduna göre yapıldığını söylediler. Aracın üzerince gösterince tekrardan boyatabileceklerini söylediler ama araca ihtiyacım olduğu için hem de aynı servise tekrar güvenemediğim için aracı teslim aldım. Bu arada onarım da boyama da servis dışında yapılmış. Tekrar boyatma hakkım saklı mayısta 6. ay bakımına gideceğim. Mazda Türkiye'yi aradım yarın dönüş yapacaklar.
×
×
  • Yeni Oluştur...