Jump to content
  1. msuleme

    msuleme

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • msuleme
      Yazan: msuleme
      Merhaba arkadaşlar, 
      Dün fark ettim, torpido kapağını açınca kapağı el ile desteklemezsem yere düşer gibi son hızla gibi açılıyor. İncelemeye çalıştım normalde fren mi var, kayış üstünde mi hareket ediyor anlayamadım. Çözüm için önerisi olan var mı? 
      Teşekkürler 
    • Dennis1250
      Yazan: Dennis1250
      Herkese merhabalar .
      Mazda 3 2005 sedan model arabamiza uzaktan calistirma (start stop button) sistemi baglayacagiz .destege ihtiyacim var .mazda 3 2005 kontak calistirma kablolarinin hangisinin 
      Kontak 1 ,kontak 2 ,acc vs oldugunu nasil anlayacagiz ?orjinal renk acilimlari warmidir ?
      Simdiden cook tesekkurler
    • muhammet_cubuk
      Yazan: muhammet_cubuk
      Selamun aleykum. Aracimin teyp ustunde bulunan ekran zaman cogu zaman calismiyor. Bazen kontagi on konumuna getirdigimde aciliyor fakat marsa bastigimda geri gidiyor ekranda isik yaniyor. Klima calisiyor fakat muzik calmiyor. Cevabiniz icin simdiden tesekkurler.
    • mst1934
      Yazan: mst1934
      Merhaba
      2004 Mazda 3 sedan aracımın sağ arka kapı cam açma düğmesi arızalandı. İnternette ve AliExpress gibi sitelerde bulamadım. Onarımı yapılıyor mu ? Daha önceden bu sorunu yaşayıp çözüm bulan varsa yardımını rica ederim. İsmim mesut yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.




    • muhammet_cubuk
      Yazan: muhammet_cubuk
      Selamun aleykum. Aracim 1. Nesil mazda 3. Araci kumandadan kilitledigimde pesimden kapilar geri aciliyor. Ancak kumanda sinyal mesafesinden cikinca otomatik kilitleniyor ama biri kapiyi acip kapamazsa tabi. Aracin yanina yaklastigimda tekrar aciliyor surekli acma sinyali gonderiyor. Yedek kumanda ise sinyal gondermesine ragmen hic calistirmiyor. Kodlamayi denedim fakat arac moda da girmiyor. Kumanda pilini cikartip kapilari anahtarla kilitledigimde acilma olmuyor.  Sorun ne olabilir. Cozumu nedir saygilar
×
×
  • Yeni Oluştur...