Jump to content

2.Nesil Mazda 3 Korna Sesi


 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba Arkadaslar,

 

Yaklasık 10 gündür Mazda 3 kullanıyorum. Korna sesi acayip itici ve neredeyse arabanın içinde caliyormus gibi geliyor. Sizlerde de boyle mi? İnanın bazen gerekince basmamak için elimden geleni yapıyorum. 

 

Aracım 2012 mazda 3 impr. otm. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kornama bastığımda dünyanın en güzel sesinden, en güzel enstrümanlar eşliğinde, en güzel melodileri dinliyormuş gibi oluyorum demeyeceğim. :fiuw::D  :geyik: 

Söz konusu "Ses" olduğu için. Farklı bir durum var mı yok mu anlayabilmemiz için korna sesinizi duymamız lazım. Önceki araçlarınızla kıyasladığınız için size farklı geliyor olabilir. Yahutta gerçekten fark-problem var.. Ama dediğim gibi adını koymak için, duymak lazım. Bir ses kayıt videosu belki çekebilirsiniz..

Kornaya basmamak için zaten normal şartlarda da elinizden geleni yapmanızı tavsiye eder öneririm.

Korna yerine frene, fren yerine takip mesafesine  ve uygun hız limitlerine uyduğumuz sürece kornaya pek ihtiyaç duyulacağını düşünmüyorum. İstanbul gibi metropol bir kentte inanılmaz bir ses kirliliği var. Karınca kararınca ne katkı sağlarsak kar kardır. O0

 

 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlhan hocam kesinlikle katılıyorum. Ses kirliliğinden cok ciddi rahatsızlık duyuyorum bende. O yüzden sürekli camlar kapalıdır. Lakin burda durumu pekiştirmek istemiştim sadece:)

 

En kısa zamanda bir video yükleyip sizin fikirlerinizi alacagım. Normaldir belki bilemiyorum tabi. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...