Jump to content

Mazda Cx-3 Multimedia Son Sürüm


levorg
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba Arkadaşlar,

Aracımı bugün servise götürdüm, periyodik bakım amaçlı olarak. Özellikle söylememe rağmen, multimedia sistemini güncelememişler. Ne yazık ki, eve gelince fark ettim. Hala 56 duruyor. Son sürüm 59 mudur? Yoksa bizim araç multimedia konusunda Mazda 3 lerden farklı mıdır?

teşekkürler,

 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Son sürüm 59.xxx evet. Şu an satılan bütün Mazda araçların sistemleri aynı. Size tavsiyem bir şikayetiniz yoksa güncelletmeyin. Benim sürümüm de şu an 56.00.513 ve her servise götürdüğümde özellikle güncellememelerini söylüyorum. Son derece sorunsuz çalışan bir sistem zaten.

Bir yazılımcı olarak, yeni versiyon yazılımların önce yeniliklerine bakarım. Yani ne gelmiş yeni özellik olarak, ne iyileştirmeler yapılmış. Ardından bu yazılımı kullananların şikayetlerine bakarım ve ihtiyacım yoksa yüklemem. Versiyon 59'un getirdiği hiç bir yenilik yok malesef. Yeni araçların, yeni donanımları için çıkartılmış bir sürüm. Yarın bir gün örneğin Apple Carplay ya da Android Auto gelirse sallıyorum v60 ile o zaman yüklemeye değer.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok teşekkür ederim. Hiç dokunmayayım o zaman. Nisan ayında Mazda'nin söz verdiği CarPlay desteğini beklemeye devam o zaman...

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 1 ay sonra ...
 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...