Jump to content

Mazda 323 (Familia) İçin Orijinal Yedek Parça


KaraŞahin
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Forum düzeni için yeni konu açacağınızda bölüme dikkat ederseniz seviniriz. Sorunuza gelirsek; orijinal yedek parça teminini sadece yetkili servisler yapıyor. Ankara'da servisten ayrılma kişilerin açtığı REM otomotiv adında bir özel servis var, bir sormanızda fayda var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • mete_2678
      Yazan: mete_2678
      Eşim ışıklarda duran araca takip mesafesini koruyamayip arkadan çarpmış. 5 gün içinde kasko şirketine bildirilmesi gerekiyor. Kasko şirketim Groupama. İzmir'de onerebileceginiz bir yer var mıdır? Sigorta sirketinin söylediği bir yer var bana yakınlık açısından Çiğli de dizayn otomotiv. Görüşleriniz benim icin önemli. Simdiden teşekkür ederim.



    • ozgursarac
      Yazan: ozgursarac
      Mazda 3 2006 Orjinal teyibimi satıyorum Çok temizdir ..Pazarlık yoktur 500tl dir kredi kartı ödeme yapılabilir . teşekkürler




    • MazdaClubTR
      Yazan: MazdaClubTR
      Değerli Üyelerimiz,
       
      22-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Beylikdüzü - İstanbul'da yapılacak olan Istanbul Autoshow 2015 yarın Basın ve VIP günü ile açılıyor.
       
      MazdaClubTR'de bu günde sizlere canlı olarak gelişmeleri ve haberleri iletiyor olacak.
       
      Resim ve bilgileri sitemizden ( bu konu ve gerekirse diğer konulardan ) , sosyal medya hesaplarımızdan ve aşağıdaki linkteki albümümüzden takip edebilirsiniz.
       
      Eğer arzu ederseniz siz de bu albümde izlenim ve fotoğraflarınızı paylaşabilirsiniz.
       
      http://www.mazdaclubtr.com/gallery/category/7-istanbul-autoshow-2015/
       
      Arzu edenler için önümüzdeki günlerde bu önemli fuarı beraber gezmek ve buluşmak için de bir fırsatımız olabilir. Bu konuyu ve etkinlik takvimimizi takip etmeyi ihmal etmeyin.
×
×
  • Yeni Oluştur...